ΑΘΗΝΑ
00:54
|
21.09.2024
Διαμαρτυρία και έξω από το υπουργείο Οικονομικών στη 1 το μεσημέρι.
Στα Δικαστήρια της Ευελπίδων και ο Δημήτρης Κουτσούμπας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Η κυβέρνηση της ΝΔ προσπαθεί να ολοκληρώσει το έγκλημα σε βάρος της ΛΑΡΚΟ, οδηγώντας εκατοντάδες εργαζόμενους στην ανεργία και τις περιοχές 5 νομών της χώρας σε μαρασμό. Με μία κατάπτυστη τροπολογία επιδιώκει να εκκαθαρίσει την επιχείρηση από τους εργαζόμενους και να προχωρήσει στην εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της ΛΑΡΚΟ» αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

«Η κυβέρνηση θα το πληρώσει πάρα πολύ ακριβά, εάν δεν αποσύρει τώρα αυτή την τροπολογία και εάν δεν προχωρήσει άμεσα στην ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, οι κάτοικοι πέντε νομών της χώρας έστειλαν αποφασιστικό μήνυμα εναντίωσης στην κυβερνητική πολιτική και στα εγκληματικά σχέδια απαξίωσης και εγκατάλειψης που υπηρέτησαν όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα» τονίζει το ΚΚΕ και καταλήγει:

«Όλοι και όλες δίπλα στον ηρωικό αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ! Ξεσηκωμός τώρα σε όλη την Ελλάδα για να μην περάσει το νέο έγκλημα!».

Από νωρίς σήμερα το πρωί εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και τα σωματεία τους συγκεντρώθηκαν έξω από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων όπου εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα των εργαζομένων, ενώ αναμένεται να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία και έξω από το υπουργείο Οικονομικών στη 1 το μεσημέρι, ενώ νέο συλλαλητήριο προγραμματίζεται για την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Σύνταγμα.

Στο πλευρό των εργατών της ΛΑΡΚΟ στα δικαστήρια βρέθηκε και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισραηλινή επιδρομή στη Βηρυτό με στόχο διοικητή της Χεζμπολάχ: Τουλάχιστον 12 νεκροί (upd)

Οι εκρήξεις συσκευών στον Λίβανο και η εξαχρείωση του αμερικανικού δημόσιου λόγου

Ακρίτα: Παραιτήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Η ιστορική χρεοκοπία της ελληνικής Εξωτερικής Πολιτικής-Και γιατί η πολιτική Μητσοτάκη αυξάνει τον κίνδυνο πολέμου με την Τουρκία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα