ΑΘΗΝΑ
10:55
|
07.06.2026
Ο άνδρας απολογήθηκε για την πράξη του και επικαλέστηκε μέθη, όμως δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.
Ο 33χρονος κρίθηκε ένοχος για κακοποίηση ζώου συντροφιάς
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε φυλάκιση ενός έτους, με τριετή αναστολή, και χρηματική ποινή 300 ευρώ καταδικάστηκε ο 33χρονος που βούτηξε το κεφάλι μίας αδέσποτης γάτας σε ποτήρι με μπύρα, σε καφέ των Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για κακοποίηση ζώου συντροφιάς, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού.

Υπενθυμίζεται πως είχε προηγηθεί καταγγελία από 18χρονο αυτόπτη μάρτυρα που καθόταν με την παρέα του στην καφετέρια. «Το γατάκι το πήρε μία κοπέλα και το σώσαμε» είπε ο 18χρονος που κατέθεσε ως μάρτυρας στο δικαστήριο, απαντώντας σε ερώτηση για την τύχη του ζώου.

Απολογούμενος ο 33χρονος, με καταγωγή από τη Γεωργία, παραδέχθηκε την πράξη του για την οποία ζήτησε συγγνώμη, ενώ επικαλέστηκε μέθη λόγω προηγούμενης κατανάλωσης αλκοόλ. «Έκανα χαζομάρα, αγαπάω και φροντίζω τα ζώα», ανέφερε.

«Εκπλήσσομαι με τη φαντασία κάθε ανθρώπου», σχολίασε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας που έκανε λόγο για περιστατικό βάναυσης κακομεταχείρισης ζώου και γι’ αυτό το λόγο ζήτησε την ενοχή του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τελευταία ημέρα Πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψήφιους των ΓΕΛ αύριο, Δευτέρα

Τουλάχιστον 12 τραυματίες από πυροβολισμούς σε φεστιβάλ στο Οχάιο

Εκλογές σε Αρμενία και Κόσοβο

Σύλληψη 37χρονου στην Κρήτη που κατηγορείται για συμμετοχή στη Χαμάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα