ΑΘΗΝΑ
01:51
|
29.09.2024
Αεροπορική επιδρομή σε προσφυγικό καταυλισμό άφησε πίσω της 10 νεκρούς συγγενείς του Ισμαήλ Χανίγια, συμπεριλαμβανομένης της αδερφής του.
Νεκρή η αδελφή του Ισμαήλ Χανίγια και εννέα ακόμα συγγενείς του
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η πολιτική άμυνα της Γάζας επιβεβαίωσε ότι μια ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στον προσφυγικό καταυλισμό Σάτι, σκότωσε 10 συγγενείς του αρχηγού της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, συμπεριλαμβανομένης της αδερφής του.

«Υπάρχουν 10 μάρτυρες… ως αποτέλεσμα της επίθεσης, συμπεριλαμβανομένης της Ζαρ Χανίγια, αδερφής του αρχηγού του πολιτικού γραφείου της Χαμάς», δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ο Μαχμούντ Μπασάρ, εκπρόσωπος της πολιτικής άμυνας της Γάζας, κάνοντας επίσης λόγο για αρκετούς τραυματίες.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι πολεμικά του αεροσκάφη πραγματοποίησαν επιθέσεις σε δύο κτίρια κατά τη διάρκεια της νύχτας -ένα στον προσφυγικό καταυλισμό Σάτι και ένα άλλο στη συνοικία Νταράτζ της πόλης της Γάζας– υποστηρίζοντας ότι τα πλήγματα είχαν στόχο μαχητές της Χαμάς.

Εκτός από την επίθεση στον καταυλισμό Σάτι, 14 ακόμα Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί, σε ισραηλινά πλήγματα εναντίον σχολείων στην πόλη της Γάζας, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισραηλινός βομβαρδισμός ξεκλήρισε οικογένεια στον Λίβανο-Αυξάνεται η δημοτικότητα του Νετανιάχου

Δημοσκόπηση θέλει τη δημοτικότητα του Νετανιάχου να αυξάνεται στο Ισραήλ, που συνεχίζει να χτυπά τον Λίβανο, ξεκληρίζοντας μια οικογένεια σε ένα από τα χτυπήματά του.
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Φωτιά στην Ξάνθη-Ήχησε το 112

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στις Στροφάδες

Έκτακτο δελτίο καιρού: Επιδείνωση από βδομάδα με βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα