ΑΘΗΝΑ
01:15
|
29.09.2024
Οι εργαζόμενοι δηλώνουν διατεθειμένοι να μεταβούν τις επόμενες ημέρες στην Κουμουνδούρου, ώστε να διαμαρτυρηθούν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα 24ωρη απεργία αποφάσισαν οι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Αυγή» και της ιστοσελίδας avgi.gr για αύριο Πέμπτη, 27 Ιουνίου, ενώ παράλληλα δήλωσαν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν με επαναλαμβανόμενες απεργίες, αντιδρώντας στην απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, να αναστείλει την έκδοση του ημερήσιου φύλλου.

Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέλευσης ότι είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες έως ότου να ανακληθεί η απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και να μεταβούν τις επόμενες ημέρες στην Κουμουνδούρου, ώστε να διαμαρτυρηθούν.

Σε σχετική ανακοίνωση προχώρησαν τα ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ:

«Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη νέας 24ωρης απεργίας από τις 6 π.μ. της Πέμπτης, 27 Ιουνίου 2024 έως τις 6 π.μ. της Παρασκευής, 28 Ιουνίου 2024, στην εφημερίδα “Η ΑΥΓΗ” και στην ιστοσελίδα “avgi.gr”.

Τα Δ.Σ. ζητούν να ανακληθεί αμέσως η απόφαση για αναστολή έκδοσης του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας “Η ΑΥΓΗ” και να ξεκινήσει διαβούλευση του ΣΥΡΙΖΑ με τα σωματεία των εργαζομένων στην εφημερίδα, προκειμένου να συζητηθούν τα εργασιακά θέματα που αφορούν στους εργαζομένους δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς Τύπου στην εφημερίδα και την ιστοσελίδα.

Ζητούμε τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ενοποίηση των ενεργειακών συστημάτων Ρωσίας, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν

Πιθανές προκλήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική: Μια ανάλυση των επερχόμενων ασκήσεων

Επίσημα νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ-Ποιος ήταν ο Χασάν Νασράλα (upd)

Δηλώσεις Αλί Χαμενεΐ σχετικά με τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα