ΑΘΗΝΑ
00:02
|
29.09.2024
Η εταιρεία διευκρίνισε πως δεν γνωρίζει κανένα περιστατικό ατυχήματος ή τραυματισμού που να προκλήθηκε από το πρόβλημα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε νέες ανακλήσεις στις ΗΠΑ προχωρά η Tesla, αναφορικά με το νέο φουτουριστικό ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο της, το Cybertruck, αυτή τη φορά για να διορθώσει προβλήματα σε εξαρτήματα επένδυσης και στους μπροστινούς υαλοκαθαριστήρες.

Υπογραμμίζεται ότι η εταιρεία του δισεκατομμυριούχου Ίλον Μασκ έχει ανακαλέσει το -επενδυμένο με ανοξείδωτο ατσάλι- Cybertruck τέσσερις φορές από τότε που κυκλοφόρησε, στις 30 Νοεμβρίου.

Οι νέες ανακλήσεις, που ανακοινώθηκαν την Τρίτη από την Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας, επηρεάζουν η καθεμία περισσότερα από 11.000 οχήματα.

Η εταιρεία ανέφερε ότι ο μπροστινός υαλοκαθαριστήρας μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί, επειδή παίρνει πολύ ηλεκτρικό ρεύμα, κάτι που θα μπορούσε να μειώσει την ορατότητα, αυξάνοντας τον κίνδυνο σύγκρουσης. Η εταιρεία διευκρίνισε πως δεν γνωρίζει κανένα περιστατικό ατυχήματος ή τραυματισμού που να προκλήθηκε από το πρόβλημα.

Η άλλη εντολή ανάκλησης αφορά ένα κομμάτι επένδυσης κατά μήκος του εξωτερικού πίσω μέρους του οχήματος, το οποίο μπορεί να χαλαρώσει και να ξεκολλήσει, δημιουργώντας κίνδυνο για άλλους οδηγούς. Η εταιρία δήλωσε πως το τμήμα αυτό είναι τοποθετημένο με κόλλα και πιθανώς η τοποθέτηση στο εργοστάσιο να πραγματοποιήθηκε λανθασμένα.

Αναφορικά και με τις δύο ανακλήσεις, οι επισκευές θα πραγματοποιηθούν δωρεάν για τους ιδιοκτήτες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Αποχώρηση της Apple από τις διαπραγματεύσεις για επένδυση στην OpenAI

Φωτιά στην Ξάνθη-Ήχησε το 112

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στις Στροφάδες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα