ΑΘΗΝΑ
13:13
|
03.07.2024
Οι συνέπειες του τραυματισμού του, κατά την δολοφονική απόπειρα εναντίον του στις 15 Μαΐου, θα επιβαρύνουν σε μόνιμη βάση την υγεία του.
Oι γιατροί κάνουν τα πάντα προκειμένου να βεβαιωθούν ότι μπορεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του στο μέγιστο των δυνατοτήτων του
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ρόμπερτ Φίτσο θα εμφανιστεί σύντομα δημόσια και σταδιακά θα αναλάνει πλήρως στα πρωθυπουργικά του καθήκοντα, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Σλοβακίας Ρόμπερτ Κάλινακ.

«Ο πρωθυπουργός πλησιάζει στο σημείο που θα είναι πλήρως σε θέση να εκτελέσει τα καθήκοντά του», ανέφερε ο υπουργός Άμυνας για τον πρωθυπουργό που τις τελευταίες εβδομάδες εργάζεται από το σπίτι του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα pravda.sk.

Αυτή η ανακοίνωση αποτελεί μια προφανή βελτίωση στην αξιολόγηση της υγείας του Σλοβάκου πρωθυπουργού που σε ένα βίντεο στις αρχές Ιουνίου, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση, είπε ότι «θα είναι ένα μικρό θαύμα» αν επιστρέψει στο γραφείο του τις επόμενες εβδομάδες.

Παρόλα αυτά, αναφέρουν πηγές, οι συνέπειες του τραυματισμού του κατά την δολοφονική απόπειρα εναντίον του στις 15 Μαΐου, θα επιβαρύνουν πλέον σε μόνιμη βάση την υγεία του καθώς έκτοτε έχει υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις.

«Η υγεία του απέχει πολύ από το ιδανικό. Εξαιτίας της σφαίρας που δέχθηκε στην κοιλιακή χώρα, τα όργανά του δεν λειτουργούν όπως όταν ήταν 17 ή 30 ετών. Είναι ακόμα πολύ ασταθής. Στο πλαίσιο της αποθεραπείας του, οι γιατροί κάνουν τα πάντα προκειμένου να βεβαιωθούν ότι μπορεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, και πλησιάζουμε σε αυτό», ανέφερε ο Σλοβάκος υπουργός Άμυνας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκτός ΝΔ ο Λευτέρης Αυγενάκης

Ιαπωνία: Αντισυνταγματικός ο νόμος περί ευγονικής

Γαλλία: Αποσύρθηκαν πάνω από 200 υποψήφιοι προκειμένου να στηθεί ανάχωμα στη Λεπέν

Συγγνώμη Αυγενάκη για την επίθεση σε υπάλληλο του αεροδρομίου (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα