ΑΘΗΝΑ
05:41
|
29.09.2024
Υπενθυμίζεται ότι για την Τετάρτη, έχει κηρυχτεί γενική απεργία στη Λοκρίδα για την ΛΑΡΚΟ, με συγκέντρωση στην πύλη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Παρέμβαση πραγματοποίησαν το πρωί τα Σωματεία Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα, όπου ήταν προγραμματισμένη συνάντηση με τον ειδικό διαχειριστή.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας, Παναγιώτης Πολίτης, ανέφερε τα εξής: «Ήλθαμε εδώ σήμερα για να θέσουμε ξανά στην ειδική διαχείριση τα άλυτα ζητήματα που προκύπτουν από την απόφαση της κυβέρνησης να μας απολύσει. Ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια των εργαζομένων και την επιβίωση».

Ο ειδικός διαχειριστής δεν βρισκόταν εκεί, παρότι ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ειδικό διαχειριστή ο πρόεδρος του Σωματείου, καθώς και σε επικοινωνίες που είχαν τα σωματεία με στελέχη υπουργείων, αποδείχτηκε ότι όλα τα ζητήματα που θέτουν οι εργαζόμενοι -όπως το ζήτημα μισθοδοσίας και της λειτουργίας των υποδομών του οικισμού της ΛΑΡΚΟ- είναι άλυτα.

Υπενθυμίζεται ότι,  έχει κηρυχτεί γενική απεργία στη Λοκρίδα για την ΛΑΡΚΟ, με συγκέντρωση στην πύλη της ΛΑΡΚΟ, την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στις 10.30 π.μ..

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισραηλινός βομβαρδισμός ξεκλήρισε οικογένεια στον Λίβανο-Αυξάνεται η δημοτικότητα του Νετανιάχου

Δημοσκόπηση θέλει τη δημοτικότητα του Νετανιάχου να αυξάνεται στο Ισραήλ, που συνεχίζει να χτυπά τον Λίβανο, ξεκληρίζοντας μια οικογένεια σε ένα από τα χτυπήματά του.
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Φωτιά στην Ξάνθη-Ήχησε το 112

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στις Στροφάδες

Επίσημα νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ-Ποιος ήταν ο Χασάν Νασράλα (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα