ΑΘΗΝΑ
01:41
|
08.09.2024
«Fake news» του Σωματείου Εργαζομένων, οι δηλώσεις του υπουργού Υποδομών, σύμφωνα με τον ίδιο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για «ψευδής αναφορές», έκανε λόγο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, αναφορικά με δηλώσεις του Σωματείου Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, κατά την οποία ο υπουργός το περασμένο Σάββατο, κατηγόρησε τους εργαζόμενος πως «κάθονται και πληρώνονται», λέγοντας τους πως «από Δευτέρα είστε απολυμένοι».

«Για μία ακόμη φορά, το τελευταίο χρονικό διάστημα, το Σωματείο Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, στο οποίο Πρόεδρος είναι Υποψήφιος Βουλευτής και Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, αναπαράγει ψευδείς αναφορές ως προς το πρόσωπό μου. Την σκυτάλη πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος αναφέρεται σε δήθεν δηλώσεις μου για τη ΛΑΡΚΟ, οι οποίες όμως δεν έγιναν. Και τούτο απλά γιατί δεν έχω κάνει δηλώσεις επί του θέματος τους τελευταίους μήνες. Άλλωστε, εύκολα αποδεικνύεται αν ανατρέξει κανείς στις δημόσιες τοποθετήσεις μου. Συνεπώς, οι προαναφερόμενοι φαίνεται ότι έχουν πάρει διαζύγιο με την αλήθεια και την πραγματικότητα», δήλωσε ο υπουργός.

«Θα επαναλάβω, όπως δημόσια έπραξα στις 28 Μαρτίου 2024, τις υπαρκτές δυσκολίες που υπάρχουν στις διαδικασίες επιβίωσης της ΛΑΡΚΟ. Κάτι που είναι γνωστό στους ίδιους τους εργαζόμενους, σε συναντήσεις μας, τα προηγούμενα χρόνια. Επειδή όμως τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια, και η αξιοπιστία όλων μας είναι διαχρονικά γνωστή, μου δίνεται η ευκαιρία να υπενθυμίσω ορισμένες αλήθειες», αναφέρει ο Σταϊκούρας, υποστηρίζοντας πως: «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, το 2019 παρέλαβε και κλήθηκε να διαχειριστεί μια οικονομικά μη βιώσιμη κατάσταση, αποτέλεσμα συσσώρευσης αρνητικών αποτελεσμάτων, κακής οικονομικής διαχείρισης πολλών ετών και απραξίας της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τραμπικό μόρφωμα

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα