ΑΘΗΝΑ
01:42
|
08.09.2024
Πενταετές συμβόλαιο στη «βασίλισσα» για τον 25χρονο Γάλλο άσσο.
Λίγες ημέρες μετά την «μασκοφόρα» παρουσία του στα γήπεδα του Euro 2024 αλλάζει έδρα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

85.000 Μαδριλένοι υποδέχονται σήμερα, Τρίτη, τον Κιλιάν Εμπαπέ που υπέγραψε επίσημα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με όλα τα εισιτήρια για την παρουσίαση του Γάλλου σούπερ σταρ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» να έχουν εξαντληθεί μέσα σε δύο ημέρες.

Ο 25χρονος Γάλλος σούπερ σταρ, λίγες ημέρες μετά την «μασκοφόρα» παρουσία του στα γήπεδα του Euro 2024 και μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν, πέρασε σήμερα τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τον πρόεδρο της Ρεάλ Φλορεντίνο Περέζ, στα γραφεία της «βασίλισσας».

Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η σημερινή παρουσίαση του Εμπαπέ θα δημιουργήσει νέο ρεκόρ προσέλευσης, καθώς το 2009 όταν αποκτήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο τουλάχιστον 60 χιλιάδες οπαδοί των Μαδριλένων βρέθηκαν στο γήπεδο για να υποδεχθούν τον Πορτογάλο σταρ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά τη σημερινή παρουσίαση, ο Εμπαπέ θα συνεχίσει τις διακοπές του καθώς δεν χρειάζεται να είναι στην ομάδα της Μαδρίτης μέχρι τις 6 Αυγούστου. Αυτή είναι η ημερομηνία που έχει ορίσει το τεχνικό επιτελείο για όλους τους παίκτες που έφτασαν στους ημιτελικούς ή τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και του Copa América ώστε να έχουν μία περίοδο ανάπαυσης.

Μόλις μια εβδομάδα αργότερα, την Τετάρτη 14 Αυγούστου, η Ρεάλ Μαδρίτης θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν: τον τελικό του Σούπερ Καπ UEFA με την Αταλάντα στη Βαρσοβία

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απέναντι στη Φινλανδία το πρώτο τεστ της Εθνικής Ελλάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Παραολυμπιακοί Αγώνες: «Χάλκινη» η Πασχαλίδου στο τζούντο

Παραολυμπιακοί: Χάλκινο μετάλλιο ο Στεφανουδάκης στον ακοντισμό F54

Συγχαρητήρια της πολιτειακής ηγεσίας στον Νάσο Γκαβέλα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα