ΑΘΗΝΑ
00:59
|
25.08.2024
Οι αρχές συνέλαβαν τον σύντροφο της νεαρής για συνεργία, αλλά και κηδεμόνα της 16χρονης, για αμέλεια ανηλίκου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στις συλλήψεις μιας 16χρονης κοπέλας, του 20χρονου συντρόφου της, αλλά και του γονέα της ανήλικης προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, ύστερα από αιματηρό επεισόδιο σε βάρος 19χρονης, έξω από νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, η 16χρονη φέρεται να μαχαίρωσε την 19χρονη, μπροστά στα μάτια πολλών μαρτύρων, τραυματίζοντάς την σοβαρά. Τότε, ο 20χρονος σύντροφό της- ο οποίος είχε συλληφθεί για τα επεισόδια στου Ρέντη, όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ο αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης- φέρεται να βοήθησε την 16χρονη να διαφύγει από το σημείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 20χρονος μάζεψε το όπλο της επίθεσης και διέφυγε με την 16χρονη από το σημείο, αφήνοντας το θύμα βαριά τραυματισμένο.

Η 16χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ ο 20χρονος κατηγορείται για συνεργία στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Τέλος, οι αρχές συνέλαβαν και έναν γονέα της 16χρονης για αμέλεια ανηλίκου.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση αναφέρει:

«Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, 16χρονη ημεδαπή για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ακόμη, συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε από την 16χρονη.

Ειδικότερα, 16χρονη, συνοδευόμενη από 20χρονο, βρίσκονταν εξωτερικά καταστήματος νυχτερινής διασκέδασης, πρώτες πρωινές ώρες χθες, στον Πειραιά, όταν η 16χρονη επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και έπληξε 19χρονη ημεδαπή, ευρισκόμενη στο ίδιο σημείο.

Ο 20χρονος μάζεψε το αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο είχε πέσει στο έδαφος και μαζί με την 16χρονη διέφυγαν, εγκαταλείποντας την παθούσα σοβαρά τραυματισμένη.

Η 19χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ανωτέρω αστυνομικοί που επιλήφθηκαν της έρευνας, κατόπιν συνδυαστικής αξιολόγησης πληροφοριών και αποδεικτικών στοιχείων, ταυτοποίησαν και εντόπισαν τους ανωτέρω κατηγορούμενους τις επόμενες ώρες.

Επιπλέον, συνελήφθη γονέας της 16χρονης για την παραμέληση της εποπτείας της. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά».

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πόσοι τραπεζίτες χωράνε σε ένα ναυάγιο;

Γερμανία: Σύλληψη νέου υπόπτου για την επίθεση με μαχαίρι στο Ζόλινγκεν (upd)

Φωτιά στην Πρέβεζα-Ήχησε το 112

All Eyes on Philippines – Το ΚΚ Φιλιππινών καλεί σε διεθνή δράση την Δευτέρα 26/8

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα