ΑΘΗΝΑ
19:24
|
14.07.2026
Η πρωτοβουλία καλεί σε συγκέντρωση αλληλεγγύης μπροστά από την κατάληψη και τις 21.00 σε πορεία, στην γειτονιά των Εξαρχείων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την υδροδότηση στην κατάληψη Νοταρά, στα Εξάρχεια, έκοψε σήμερα το πρωί συνεργείο της ΕΥΔΑΠ με την συνοδεία αστυνομικών, αφήνοντας χωρίς νερό οικογένειες προσφύγων, εν μέσω καύσωνα.

Την ίδια ώρα που οι αρμόδιες υπηρεσίες προειδοποιούν τους πολίτες για τις υψηλές θερμοκρασίες, πολυμελές συνεργείο της ΕΥΔΑΠ, μαζί με μεγάλο αριθμό αστυνομικών των ομάδων Δέλτα, Δράση και ΟΠΚΕ, βρέθηκε στον χώρο της κατάληψης και προχώρησε στη διακοπή της υδροδότησης κτηρίου, στο οποίο φιλοξενούνται πολλές οικογένειες προσφύγων με τα παιδιά τους.

Μάλιστα, όταν δύο παρευρισκόμενοι ζήτησαν εξηγήσεις από τον προϊστάμενο του συνεργείου της ΕΥΔΑΠ, αστυνομικοί παρενέβησαν και τους προσήγαγαν.

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πρωτοβουλία καλεί σε συγκέντρωση αλληλεγγύης μπροστά από την κατάληψη και τις 21.00 σε πορεία, στην γειτονιά των Εξαρχείων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα