ΑΘΗΝΑ
04:11
|
18.10.2024
Η 49χρονη μητέρα του ανήλικου συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ., για παραμέληση ανηλίκου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα μικρό οπλοστάσιο εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι που διαμένουν ένας ανήλικος με την μητέρα του στο Ηράκλειο Κρήτης, ύστερα από καταγγελία ενός γείτονα.

Συγκεκριμένα, κατά τις 4.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής και ενώ ο 17χρονος βρισκόταν στο σπίτι του με άλλους νεαρούς, ο εν λόγω γείτονας τους έκανε παρατήρηση για φασαρία. Την παρατήρηση ακολούθησε λεκτικός διαπληκτισμός μεταξύ του 58χρονου γείτονα και των τριών νεαρών, οι οποίοι στη συνέχεια αποχώρησαν.

Αφότου ο γείτονας είχε επιστρέψει στο σπίτι του, ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί και ο 58χρονος βγήκε ξανά για να ερευνήσει. Τότε, αντιλήφθηκε πως δύο σφαίρες  πυροβόλου όπλου είχαν «καρφωθεί» σε διάφορα σημεία κοντά στο σπίτι του, η μία σε ντεπόζιτο στη ταράτσα του και η άλλη στον τοίχο του διπλανού σπιτιού.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του ΑΠΕ ΜΠΕ, εντόπισε την παρέα και οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 17χρονου. 

Στην κατοχή του νεαρού εντοπίστηκαν δύο αεροβόλα όπλα, κάλυκες, δύο ζεύγη γεμιστήρων και ένα μαχαίρι.

Ο νεαρός κλήθηκε σε αστυνομικό τμήμα για εξηγήσεις, ενώ η 49χρονη μητέρα του 17χρονου συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ., για παραμέληση ανηλίκου.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μπλόκο λιμενεργατών σε μεταφορά σφαιρών στο Ισραήλ

Μήνυμα Μητσοτάκη για το θάνατο της Βάσως Παπανδρέου

Νίγηρας: Λεωφόρος έπαψε να φέρει το όνομα του ντε Γκωλ, πλατεία πήρε το όνομα του Σανκαρά

ΠΕΠΕ: Η διοίκηση της Hellenic Train θα έπρεπε να τεθεί σε διαθεσιμότητα, όχι οι εργαζόμενοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα