ΑΘΗΝΑ
01:46
|
08.09.2024
Θύμα ήταν ένας 61χρονος μοτοσικλετιστής, συνταξιούχος αστυνομικός.
Από το χώρο του τραγικού τροχαίου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Καρμανιόλα αποδεικνύεται κάθε τόσο ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης (ΒΟΑΚ) καθώς απόψε ακόμη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο κατά τη σύγκρουση τριών οχημάτων στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, επί του οδοστρώματος στο ρεύμα από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο, στο ύψος του Διεθνή Αερολιμένα Ηρακλείου, σκοτώθηκε ένας 61χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος λίγο πριν είχε αισθανθεί αδιαθεσία και σταμάτησε στη ΛΕΑ. Προς συνδρομή του, σταμάτησε και ο οδηγός ενός αγροτικού Ι.Χ οχήματος.

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά, για άγνωστο λόγο, φορτηγό νταλίκα μεσαίας κατηγορίας εξετράπη της πορείας του, παρέσυρε τα σταθμευμένα οχήματα και τον 61χρονο οδηγό της μηχανής, ο οποίος είναι συνταξιούχος αστυνομικός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Διασώστες από δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον άτυχο 61χρονο, από τους πυροσβέστες που τον απεγκλώβισαν κάτω από το όχημα, προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως ήταν ήδη αργά.

Ο τόπος του δυστυχήματος σε φωτογραφία της εφημερίδας Νέα Κρήτη

Η σορός μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, καθώς επίσης και ο οδηγός του αγροτικού Ι.Χ, ο οποίος σε κατάσταση σοκ βρίσκεται στο Νοσοκομείο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα