ΑΘΗΝΑ
10:39
|
06.06.2026
Οι Χούθι της Υεμένης δήλωσαν σήμερα ότι στοχοθέτησαν την ισραηλινή πόλη Εϊλάτ με πολλαπλούς βαλλιστικούς πυραύλους.
Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης προειδοποίησαν ότι δεν θα διστάσουν να επιτεθούν σε στόχους «ζωτικής σημασίας» στο Ισραήλ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι Χούθι της Υεμένης δήλωσαν σήμερα ότι στοχοθέτησαν την ισραηλινή πόλη Εϊλάτ με πολλαπλούς βαλλιστικούς πυραύλους.

Το Ισραήλ ανακοίνωσε νωρίτερα ότι η αντιαεροπορική του άμυνα αναχαίτισε πύραυλο εδάφους-εδάφους που είχε εκτοξευθεί από την Υεμένη.

3 νεκροί και 87 τραυματίες από τα ισραηλινά πλήγματα στη δυτική Υεμένη

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 87 τραυματίστηκαν από τις αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε το Ισραήλ στο λιμάνι Χοντέιντα και τη γύρω περιοχή, στη δυτική Υεμένη, όπως μεταδίδει σήμερα το προσκείμενο στους Χούθι τηλεοπτικό δίκτυο Al Masirah.

Οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στην Υεμένη θεωρήθηκαν αντίποινα στην επίθεση με drone που εξαπέλυσαν οι αντάρτες Χούθι εναντίον του Τελ Αβίβ τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου είπε σε χθεσινό τηλεοπτικό του μήνυμα ότι το λιμάνι της Υεμένης, που βομβαρδίστηκε από ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη, αποτελεί πύλη εισόδου για τα ιρανικά όπλα που λαμβάνουν οι Χούθι.

Από την πλευρά τους οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης προειδοποίησαν ότι δεν θα διστάσουν να επιτεθούν σε στόχους «ζωτικής σημασίας» στο Ισραήλ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ένας νεκρός μετά από επίθεση σε τουρκικό αλιευτικό στη Μαύρη Θάλασσα

Ημέρα διαλόγου στη Θεσσαλονίκη: Προϋποθέσεις για μια κυρίαρχη χώρα

Ο καιρός σήμερα: Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία

Ο Πέδρο Σάντσεθ μπροστά στο τελευταίο και πιο κρίσιμο πολιτικό του στοίχημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα