ΑΘΗΝΑ
01:39
|
08.09.2024
Ο οικοδόμος έσωσε τους υπαλλήλους από φλεγόμενο φορτηγάκι αλλά αντί για ευχαριστώ η εταιρία του έκανε μήνυση για φθορά ξένης περιουσίας!
Βανάκι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι»! Αυτή την παροιμία θυμίζει η περίπτωση εταιρίας χρηματαποστολών στο Ηράκλειο της Κρήτης που απαίτησε από έναν οικοδόμο αποζημίωση επειδή έσπασε το παρμπρίζ αυτοκινήτου της εταιρίας που είχε πάρει φωτιά, προκειμένου να σώσει δύο υπαλλήλους που κινδύνευαν να καούν ζωντανοί!

Όπως έγινε γνωστό σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ο σωτήρας των δύο  υπαλλήλων της χρηματαποστολής είναι ο οικοδόμος Παύλος Μπαρμπαδάκης, που μίλησε στο κανάλι εξήγησε πως έγιναν τα πράγματα.

Όπως ανέφερε, κάνοντας διάλειμμα από την εργασία του και περνώντας έξω από υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο του Ηρακλείου είδε κόσμο μαζεμένο έξω από ένα φορτηγάκι χρηματαποστολής που είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Από μέσα έκαναν δραματική έκκληση για βοήθεια δύο υπάλληλοι που είχαν εγκλωβιστεί.

Στην αρχή προσπάθησε να τους ανοίξει τις πόρτες αλλά ήταν κλειδωμένες. Στη συνέχεια πετάχτηκε μέχρι την οικοδομή όπου δούλευε, πήρε μία βαριοπούλα, με την οποία έσπασε το παρμπρίζ του οχήματος και βοήθησε να βγουν έξω οι δύο υπάλληλοι σώζοντάς τους από τα χειρότερα!

Όμως, αντί η εταιρία να πει ευχαριστώ και να αποζημιώσει ηθικά ή οικονομικά τον ήρωα οικοδόμο του ζήτησε και τα ρέστα. Του έκανε (άκουσον-άκουσον!) μήνυση για φθορά…ξένης περιουσίας.

Τον πήγαν…στο Αστυνομικό Τμήμα

Έτσι, στη συνέχεια, ο ήρωας-οικοδόμος μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής επειδή η εταιρεία χρηματαποστολών είχε το θράσος να του κάνει μήνυση. Λίγο αργότερα, (πιθανώς λόγω εύλογων αντιδράσεων από πολλές πλευρές), απέσυρε τη μήνυση.

Θα είχε πραγματικά ενδιαφέρον να γίνει γνωστό και το όνομα της εταιρίας χρηματαποστολών που προτάσσει πάνω από όλα το κέρδος σε βάρος όχι μόνο της ασφάλειας αλλά και της ζωής των υπαλλήλων της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα