ΑΘΗΝΑ
23:20
|
01.07.2026
Βελτιωμένη η εικόνα καθώς άμεσα κινητοποιήθηκαν για ρίψεις νερού 7 αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Ασπρόπυργο Αττικής.
Φωτιά στο δήμο Παγγαίου, σε δασική έκταση στον 'Αγιο Χριστόφορο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Φωτιά εκδηλώθηκε στον Άγιο Χριστόφορο του δήμου Παγγαίου Καβάλας από σήμερα το πρωί 24/7. Οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής για να τεθεί υπό έλεγχο το νέο πύρινο μέτωπο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση ανάμεσα στις τοπικές κοινότητες Παλαιοχωρίου και Νικήσιανης.

Στην περιοχή επιχειρούν 33 πυροσβέστες μαζί με μια ομάδα της 7ης  Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων και δέκα εννέα πυροσβεστικά οχήματα, ενώ γίνονται συνεχείς ρίψεις νερού από αέρος από επτά αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα προκειμένου να περιοριστεί η επέκταση της πυρκαγιάς που ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Η εικόνα της φωτιάς είναι καλύτερη μετά την επέμβαση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.

Πριν από μία ώρα ξέσπασε επίσης πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στη θέση Λάκκα Κυρίλλου, στον Ασπρόπυργο Αττικής, η οποία έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Στο μεταξύ, υψηλός προβλέπεται και σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουλίου, ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε αρκετές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τον σχετικό χάρτη της ΓΓΠΠ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα