ΑΘΗΝΑ
01:28
|
08.09.2024
Με τα κρεμμυδάκια έκανε η Ελληνοαμερικανίδα γνωστή ηθοποιός τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζ.Ντ. Βανς.
Τζένιφερ Άνιστον και Τζ.Ντ. Βανς
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την φαλλοκρατική συντηρητικοποίηση του πολιτικού λόγου στις ΗΠΑ με αφορμή τις απαράδεκτες αναφορές του υποψήφιου Αντιπροέδρου των ΗΠΑ με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, Τζ. Ντ. Βανς για τις άκληρες γυναίκες στην πολιτική και αλλού, στηλίτευσε σήμερα με διακριτικό όσο και εύστοχο τρόπο η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και παραγωγός του Χόλιγουντ,  Τζένιφερ Άνιστον.

Ο Βανς, που (αυτό)προβάλλεται σαν το «παιδί» της λευκής εργατικής τάξης των ΗΠΑ και επιλέχθηκε από τον Τραμπ ως υποψήφιος Αντιπρόεδρος για να αποσπάσει το μέγιστο αριθμό ψήφων από τους λευκούς Αμερικανούς της εργατικής τάξης, είχε πει σε συνέντευξή του το 2021 στον πρώην παρουσιαστή του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, πως οι ΗΠΑ κυβερνώνται «από ένα μάτσο άκληρες γατομάνες που ζουν μίζερη ζωή και έκαναν μίζερες επιλογές θέλοντας να κάνουν και την υπόλοιπη χώρα επίσης μίζερη».

Είχε μάλιστα υποδείξει ως τέτοιες την «Κάμαλα Χάρις, τον (ομοφυλόφιλο υπουργό Μεταφορών) Πιτ Μπούτιτζετζ και την βουλευτή Αλεξάνδρια Οκάσιο Κορτές προσθέτοντας πως «το μέλλον των Δημοκρατικών ελέγχεται από ανθρώπους δίχως παιδιά».

Και κατέληξε: «Να πώς έχει αυτό νόημα: Αφήσαμε τη χώρα μας σε ανθρώπους που δεν έχουν πραγματικά άμεσο διακύβευμα».

Σχολιάζοντας τα παραπάνω, που επανήλθαν στο προσκήνιο με αναρτήσεις Αμερικανών ψηφοφόρων σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η Τζένιφερ Άνιστον ανέφερε:

«Δεν πιστεύω πως αυτό προέρχεται από έναν πιθανό Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι…κύριε Βανς. Προσεύχομαι η κόρη σας να είναι τυχερή ώστε να αποκτήσει δικά της παιδιά μία μέρα. Ελπίζω επίσης να χρειαστεί τεχνητή γονιμοποίηση ως δεύτερη επιλογή. Γιατί προσπαθείτε να της στερήσετε ακόμη και αυτό!».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τραμπικό μόρφωμα

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα