ΑΘΗΝΑ
01:41
|
08.09.2024
Ο ίδιος νωρίτερα είχε εξαπολύσει φραστική επίθεση σε συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.
Εκτός ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε ο Παύλος Πολάκης, ύστερα από την εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Παύλος Πολάκης νωρίτερα είχε εξαπολύσει φραστική επίθεση σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Ο ίδιος, όπως φάνηκε και από τα σχετικά βίντεο, είχε αναφέρει:

«Μην στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μας. Σε σας το λέω. Έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Μην το κάνετε αυτό, το έχετε ξανακάνει και είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα του προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Αθηνά Λινού, η οποία με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για την συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας έκανε λόγο για «αηδιαστική και απαράδεκτη συμπεριφορά», ανακοινώνοντας περικοπή μισού μισθού στον Παύλο Πολάκη, τονίζοντας ότι «ξεπεράστηκαν τα όρια».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τραμπικό μόρφωμα

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα