ΑΘΗΝΑ
02:16
|
24.06.2026
Λόγω της σφοδρότητας του ατυχήματος, η σορός της γυναίκας δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί (30/7), στην Άβδηρα Ξάνθης, όταν φορτηγό του Δήμου παρέσυρε μια γυναίκα, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό της.

Το περιστατικό συνέβη στα Άβδηρα και συγκεκριμένα σε μία αλάνα δίπλα στην Γενισέα, μπροστά στο Δημαρχείο, σύμφωνα με το τοπικό xanthinews.gr.

Λόγω της σφοδρότητας του ατυχήματος, η σορός της γυναίκας δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί, καθώς οι ρόδες του φορτηγού τη συνέθλιψαν.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα διερευνώνται από τις Αρχές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πανελλαδική απεργία οικοδόμων στις 24 Ιουνίου-«Τέρμα τα ψέματα, λύσεις και συγκεκριμένες πράξεις»

Σε 24ωρη απεργία προχωρά η Ομοσπονδία Οικοδόμων, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις με φόντο τα οξυμένα προβλήματα, τα εργατικά ατυχήματα και την κλοπή των ενσήμων.
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθαναν κολυμπώντας σε Πιερία και Θάσο

Ποιοι δρόμοι κλείνουν απόψε σε Αθήνα, Καλλιθέα λόγω του αγώνα δρόμου SNF Nostos

Επιχείρηση απομάκρυνσης 11.000 ναυτικών από τα Στενά του Ορμούζ

Αρμαγεδδών υπογεννητικότητας κλείνει ή συγχωνεύει δεκάδες Νηπιαγωγεία και Δημοτικά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα