ΑΘΗΝΑ
05:39
|
05.06.2026
Το αεροσκάφος, που ξεκίνησε από τη Κω με προορισμό την Λάρνακα παρουσίασε διαρροή στο υδραυλικό σύστημα.
Φωτ.: dimokratiki.gr
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στη Ρόδο μετά από διαδικασία αναγκαστικής προσγείωσης μονοκινητήριου αεροσκάφους που πετούσε πάνω από το νησί, όταν ο πιλότος διαπίστωσε ότι είχε διαρροή στο υδραυλικό σύστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας Ροδιακή, επρόκειτο για μικρό μονοκινητήριο αεροσκάφος, που ξεκίνησε από τη Κω με προορισμό την Λάρνακα.

Στο αεροσκάφος επέβαινε μόνο ο πιλότος ο οποίος είναι καλά στην υγεία του καθώς η αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» έγινε κανονικά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δεν βιάζονται οι Βρετανοί στις έρευνες των Άντριου και Μάντελσον για την εμπλοκή στο σκάνδαλο Έπσταϊν

Ρυθμίσεις στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης στις 5/6

Ξεσηκώθηκαν οι φοιτητές στις Βρυξέλλες κατά της αύξησης διδάκτρων

Μέρες Θάλασσας στον Πειραιά ως τις 14 Ιουνίου 2026

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα