ΑΘΗΝΑ
13:38
|
21.09.2024
Ο 32χρονος συνελήφθη και αναμένεται να απολογηθεί αύριο (6/8), ενώ η κοπέλα μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας.
Κακοποίηση γυναίκας στο Διδυμότειχο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη στιγμή που η 32χρονη γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του συντρόφου της στο Διδυμότειχο, περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας από το κατάστημα εστίασης στο οποίο έτρεξε η γυναίκα για να ζητήσει βοήθεια.

Το απίστευτο περιστατικό κακοποίησης αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, όταν η γυναίκα, η οποία περπατούσε μαζί με τον 35χρονο, είδε τους θαμώνες μιας ταβέρνας και κατάφερε να τρέξει και να τους ζητήσει βοήθεια. Όπως λέει ο αυτόπτης μάρτυρας, ο άντρας την ακολούθησε και την τράβηξε από το χέρι με την γυναίκα να φωνάζει για να την αφήσει.

«Με δέρνει, θα με σκοτώσει αυτός», έλεγε η 32χρονη στους ανθρώπους της ταβέρνας, με τα χέρια της να είναι μελανιασμένα και τα σημάδια στο πρόσωπό της από τον ξυλοδαρμό της να είναι εμφανή, όπως περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας. «Ήμασταν σίγουροι ότι πρόκειται για ξυλοδαρμό», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι πελάτες του καταστήματος σηκώθηκαν από το τραπέζι και μπήκαν μπροστά για να βοηθήσουν τη γυναίκα και τότε ο 35χρονος τράπηκε σε φυγή, με τους θαμώνες να ειδοποιούν την αστυνομία. Μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί στη ταβέρνα η 32χρονη ανέβηκε επάνω σε ένα τραπέζι και έλεγε ότι ο συγκεκριμένος άντρας την κρατούσε για εβδομάδες κλεισμένη στο σπίτι του και την κακοποιούσε, ενώ τους είπε ότι παραλίγο να την σκοτώσει.

Με το πρόσωπό και τα χέρια της να είναι μελανιασμένα, η γυναίκα, όπως λέει ο αυτόπτης μάρτυρας, μπήκε κάτω από ένα τραπέζι της ταβέρνας, καθώς φοβόταν μήπως ο 32χρονος επιστρέψει και την εντοπίσει, με τους ανθρώπους της ταβέρνας να της εξηγούν, ότι θα την προστατεύσουν και ότι δε χρειάζεται να φοβάται.

Την ώρα που ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, μαζί με τους πελάτες, της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει η αστυνομία, η 32χρονη τους αποκάλυψε πως ο άντρας τη χτυπούσε ακόμα και με καδρόνι στο κεφάλι και την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Ο συλληφθείς, που κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Διδυμοτείχου το πρωί της Τρίτης θα οδηγηθεί στην αρμόδια ανακριτική αρχή, στην οποία θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τα όσα αποτρόπαια του καταλογίζονται. Ωστόσο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, αναμένεται να ζητήσει προθεσμία, προκειμένου να οριστεί νέος δικηγόρος για την υπόθεση, αφού ο συνήγορός του θα απουσιάζει στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 35χρονος συνελήφθη, αφού προηγουμένως είχε, μαζί με τον δικηγόρο του, επικοινωνήσει με τις αρχές, ενημερώνοντας για την πρόθεσή του να παραδοθεί. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την αναπληρώτρια ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, για το αδίκημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, της ενδοοικογενειακής βίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράνομης κατακράτησης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η δικογραφία σχηματίσθηκε την περασμένη Παρασκευή 2 Αυγούστου, ύστερα από καταγγελία της συνομήλικης συντρόφου του 35χρονου, την ίδια ημέρα, στο Τμήμα Ασφαλείας Διδυμοτείχου. Βάσει της καταγγελίας, ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο φέτος έως και τις 2 Αυγούστου, με τη χρήση σωματικής βίας την εξανάγκαζε σε ανοχή γενετήσιων πράξεων και την κατακρατούσε εντός της οικίας του, στο Διδυμότειχο Έβρου, χωρίς τη θέλησή της, ενώ είχε αφαιρέσει από την κατοχή της το κινητό της τηλέφωνο και το Δελτίο της Αστυνομικής της Ταυτότητας.

Οι αναρτήσεις του 32χρονου στο TikTok

Σε έξι αναρτήσεις στο TikTok, που διαρκούν περίπου 40 λεπτά, ο συλληφθείς για την άγρια κακοποίηση της συντρόφου του, παραδέχεται ότι την έδειρε βάναυσα και παρουσιάζει τη δική του εκδοχή.

Αναφερόμενος στην απίστευτη βιαιότητα και φρίκη που κατήγγειλε η σύντροφός του, ο άντρας ισχυρίζεται, μεταξύ άλλων, ότι επρόκειτο να παραδοθεί πριν τον συλλάβει η αστυνομία.

Μεταξύ άλλων, παραδέχεται ότι χτύπησε άσχημα την 32χρονη γυναίκα, λέγοντας ότι «την έδειρα πάρα πολύ, δεν είναι ψέματα. Άλλα την έδειρα πάρα πολύ όταν μου είπε ότι θα πάει στην αστυνομία να πει ψέματα ότι εγώ βίασα την κόρη μου».

Ισχυρίζεται, δε, ότι δεν τη βίασε.

Το κατώφλι των ανακριτικών αρχών αναμένεται να περάσει την Τρίτη ο 35χρονος.

Την ίδια ώρα η γυναίκα μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μιχάλης Κατρίνης: Ζήτημα επιβίωσης για τη χώρα το ζωντάνεμα της επαρχίας

Ρωσία: Ανακαλύφθηκε ταφικό μνημείο από την μέση Νεολιθική περίοδο

Ιαπωνία: Δεκάδες χιλιάδες εγκαταλείπουν τα σπίτια τους λόγω πλημμυρών

Σρι Λάνκα: Πρώτες εκλογές μετά την απομάκρυνση Προέδρου το 2022

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα