ΑΘΗΝΑ
07:48
|
27.06.2026
Την πυρκαγιά έσβησαν μέλη του πληρώματος με τη συνδρομή της πυροσβεστικής, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός ή θαλάσσια ρύπανση.
Σπέτσες (φωτογραφία αρχείου)
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αναστάτωση μέσα στη νύχτα, σημειώθηκε στις Σπέτσες, καθώς εκδηλώθηκε πυρκαγιά στη γέφυρα του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου ανοικτού τύπου «Καπτάν Σταύρος» που βρίσκονταν ελλιμενισμένο στο παλαιό λιμάνι των του νησιού.

Την πυρκαγιά κατάφεραν να σβήσουν τα μέλη του πληρώματος με τη συνδρομή της πυροσβεστικής, χωρίς σύμφωνα με πληροφορίες να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, από την πυρκαγιά δεν αναφέρθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ ο απόπλους του πλοίου απαγορεύτηκε προσωρινά μέχρι την αποκατάσταση των υλικών ζημιών και την προσκόμιση πιστοποιητικού καλής αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από το λιμεναρχείο των Σπετσών, προκειμένου να προσδιοριστούν τα αίτια της πυρκαγιάς που παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Είμαι ένοχος, είπε ο Τζον Μπόλτον στους δικαστές

Αναβλήθηκε η «Παρέλαση Περηφάνειας» από την αστυνομία στο Παρίσι

Αναφορές για διαδηλώσεις κατά της Χαμάς στη Γάζα

Κλειστές για το κοινό περιοχές του Δήμου Αριστοτέλη στη Χαλκιδική

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα