ΑΘΗΝΑ
03:10
|
09.06.2026
Η πρώτη πυρκαγιά εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή Τσακαίοι Μεσοχωρίων, ενώ η δεύτερη μισή ώρα αργότερα στους Ζάρακες.
Πυροσβεστικά οχήματα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική σήμερα πρωί του Σαββάτου 17 Αυγούστου στη νότια Εύβοια καθώς μια νέα φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 7:30 στην περιοχή Τσακαίοι Μεσοχωρίων. Συγκεκριμένα η φωτιά ξέσπασε στο εκκλησάκι της Ζωοδόχου πηγής ανάμεσα στο χωριό Ζάρακες και τον Αλμυροπόταμο. Μισή ώρα αργότερα, όπως αναφέρεται, ξέσπασε δεύτερο πύρινο μέτωπο και στους Ζάρακες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά καίει δασική έκταση στην οποία επιχειρούν ήδη πυροσβεστικές δυνάμεις από την Κάρυστο, το Αλιβέρι και τη Χαλκίδα. Στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν εναέρια μέσα αλλά και εθελοντές και κάτοικοι της περιοχής.

Η Πυροσβεστική αναφέρει ότι στο σημείο βρίσκονται 21 οχήματα με 56 πυροσβέστες 1 πεζοπόρο τμήμα καθώς και δύο ελικόπτερα και οχτώ αεροσκάφη, ενώ συνδρομή παρέχουν και υδροφόρες ΟΤΑ.

Ο ιστότοπος evima γράφει ότι η φωτιά ξεκίνησε πάνω από τον υποσταθμό της ΔΕΗ στον κόμβο των Ραπταίων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αίγιο: Συνελήφθη 55χρονος που καταζητούνταν για δολοφονία στην Αυστραλία μετά από δεκαετίες

Αλβανία: Ο Ράμα θα συνεχίσει με το πολυτελές θέρετρο που συνδέεται με τον Κούσνερ παρά τις διαμαρτυρίες

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Δράζος

Πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή στο Κάτω Σχολάρι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα