ΑΘΗΝΑ
21:11
|
16.09.2024
Σκίτσο του Ιάκωβου Βάη, το οποίο θα μπορούσε να συνοδεύει την καταγγελία των εποχικών πυροσβεστών για τις ελλείψεις στο πεδίο των πύρινων μετώπων.
Σκίτσο του Ιάκωβου Βάη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε νέα παρέμβαση-καταγγελία προχώρησαν οι εποχικοί πυροσβέστες, η οποία εκθέτει εκ νέου την κυβέρνηση και κυρίως τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια. Στον απόηχο της καταστροφικής πυρκαγιάς στη βορειοανατολική Αττική οι εποχικοί πυροσβέστες κατηγορούν τον Υπουργό για ψευδή απεικόνιση της επιχειρησιακής πραγματικότητας στα πύρινα μέτωπα.

Η ανάρτηση

Ήρθε η ώρα των ντοκουμέντων. Οι Εποχικοί Πυροσβέστες μιλούν με στοιχεία και μόνο και αν αμφισβητηθούν τα όσα καταγγέλλουμε, τότε τα φέρνουμε στη δημοσιότητα.

Στο παρακάτω βίντεο αποκαλύπτουμε συνομιλία από τα όσα ακούγονταν στον ασύρματο εκείνη την ημέρα, με τους Πυροσβέστες να παρακαλάνε για ένα μπουκάλι νερό και τροφή.

Το πρώτο βίντεο είναι στις 12/8/2024 με τη πυρκαγιά να είναι ενεργή ακόμα.

Το δεύτερο βίντεο, είναι στις 13/8/2024, 6 ηωρα το απόγευμα και δείχνοντας την ώρα στο κινητό ως αποδεικτικό στοιχείο, ακούγονται στον ασύρματο οχήματα με προσωπικό το ένα μετά το άλλο να ζητούν τροφό καθώς ήταν πάνω από 12 ώρες όπως ακούγεται χαρακτηριστικά χωρίς καμία μέριμνα.

Κύριε Υπουργέ, τώρα τι έχετε να πείτε; Θα συνεχίσετε να ψεύδεστε;

Το σκίτσο του Ιάκωβου Βάη θα μπορούσε να συνοδεύει την καταγγελία των εποχικών πυροσβεστών για τις ελλείψεις για τη δασοπροστασία και την πυρόσβεση στη χώρα.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νερό με… χρώμα-Έρχεται

Νέα σχολική χρονιά

Χάρις-Τραμπ: Το μεγάλο debate

Γεμίζει το… καλάθι της ΔΕΘ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα