ΑΘΗΝΑ
10:14
|
13.06.2026
Ο 48χρονος φέρεται να βίασε την 44χρονη υπάλληλο μέσα σε απορριμματοφόρο.
Την βίασε μέσα σε απορριμμετοφόρο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ακόμα μια φρικιαστική είδηση βγήκε στο φως, καθώς υπάλληλος του Δήμου Πειραιά φέρεται να βίασε συνάδελφό του μέσα σε απορριμματοφόρο.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο υπάλληλος του Δήμου Πειραιά, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε συνάδελφό του στο Πέραμα, μέσα σε απορριμματοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος οδηγήθηκε την Πέμπτη (22/8) στο Α’ Ανακριτικό Τμήμα του ΠΡωτοδικείου Πειραιά και κρίθηκε προφυλακιστέος. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν, ότι θα οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, το θύμα κατήγγειλε στην Ασφάλεια, ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση μετά το τέλος της εργασίας της.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 48χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι έγδυσε την 44χρονη και προέβη σε γενετήσιες πράξεις και σε συνουσία παρά τη θέλησή της, κατά το χρόνο που εργάζονταν μαζί σε απορριμματοφόρο του Δήμου Πειραιά.

Στις 4:20 το πρωί της 20ής Αυγούστου, η 44χρονη μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων και έκανε την καταγγελία. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη ο 48χρονος υπάλληλος του Δήμου, ο οποίος αποδέχτηκε την ερωτική συνεύρεση, αλλά αρνήθηκε τη σε βάρος του κατηγορία, λέγοντας ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση του θύματος.

Ήδη έχει παραγγελθεί ιατροδικαστή εξέταση, καθώς επίσης και διατάχθηκε η εξερεύνηση της καμπίνας του απορριμματοφόρου από την ΕΛ.ΑΣ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Αλβανών Μεταναστών/στριών και Αλληλέγγυων σε νέα κινητοποίηση

Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για σήμερα Σάββατο 13 Ιουνίου

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και τοπικές καταιγίδες

Μεξικό: Η Αγιούσο και ο «εκπολιτιστής» των βαρβάρων ινδιάνων «κονκισταδόρ» Ερνάν Κορτές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα