ΑΘΗΝΑ
01:53
|
27.06.2026
Τα 3 από τα 4 παιδιά πέθαναν, ενώ ο πατέρας και ένα από τα παιδιά του νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Δολοφονία παιδιών στη Σμύρνη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα στη Σμύρνη στην Τουρκία διαπράχθηκε με θύματα τρία μικρά παιδιά και ένα τέταρτο βαρύτατα τραυματισμένο από τα χέρια του πατέρα τους.

Ο Βεσίμ Σιμσέκ, ο οποίος βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου με τη σύζυγό του, και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, πυροβόλησε με όπλο τα 4 παιδιά του, ενώ μετά αποπειράθηκε κι ο ίδιος να αυτοκτονήσει.

Τα 3 από τα 4 παιδιά πέθαναν, ενώ ο πατέρας και ένα από τα παιδιά του νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο 45χρονος παιδοκτόνος πήρε τα παιδιά με τη δικαιολογία ότι θα τα πήγαινε στη μητέρα και τα μετέφερε σε ένα χωράφι, όπου τα πυροβόλησε.

Η Τζεϊλίν (2 ετών), η Τζεμρέ (4 ετών) και η Νίρα Σιμσέκ (14 ετών) πέθαναν επί τόπου. Η Χίρα Νουρ (11 ετών) και ο πατέρας της και δράστης της δολοφονίας τραυματίστηκαν βαριά.

Η 2χρονη Τζεϊλίν βρέθηκε νεκρή με μια πιπίλα στο στόμα της. Συγγενείς της οικογένειας και πολίτες μετέφεραν τα πτώματα με τα χέρια για περίπου 2 χιλιόμετρα μέχρι να φτάσουν στο νοσοκομείο της Σμύρνης.

Ο Βεσίμ Σιμσέκ, χτίστης το επάγγελμα, βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου με τη σύζυγό του και φέρεται να της είχε πει: «Θα ακούσεις κάτι μεγάλο», σύμφωνα με συγγενή. Η σύζυγός του υπέβαλε αίτηση διαζυγίου πριν από 2,5 μήνες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Είμαι ένοχος, είπε ο Τζον Μπόλτον στους δικαστές

Αναβλήθηκε η «Παρέλαση Περηφάνειας» από την αστυνομία στο Παρίσι

Αναφορές για διαδηλώσεις κατά της Χαμάς στη Γάζα

Κλειστές για το κοινό περιοχές του Δήμου Αριστοτέλη στη Χαλκιδική

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα