ΑΘΗΝΑ
17:25
|
14.09.2024
Καζάνι που βράζει συνεχώς ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της ΚΟ.
Η Όλγα Γεροβασίλη καλεί τον Κασσελάκη σε νέες κάλπες
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έθεσε η Όλγα Γεροβασίλη μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της ΚΟ και την απόφαση αντικατάστασης του Σωκράτη Φάμελλου από τον Νίκο Πάππα στο προεδρείο της ομάδας. Η κυρία Γεροβασίλη, μιλώντας στο κανάλι ACTION24, ζήτησε από τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε εσωκομματική κάλπη, είτε για την επανεκλογή του, είτε για την εκλογή άλλου προσώπου στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να περιμένει προτάσεις μομφής.

«Η εκλογή από τη βάση θα είναι μια λυτρωτική κίνηση για τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας παράλληλα: «Η αγωνία μου είναι μην φτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ ξανά στο 3%».

Ανοιχτά και δημοκρατικά θα λυθούν όλα, με αποφάσεις σεβαστές από όλους για να δυναμώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, να σταματήσει την καθοδική του πορεία, πρότεινε η κ. Γεροβασίλη, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σε μια τέτοια περίπτωση να είναι υποψήφια και η ίδια.  Εδώ που φτάσαμε, ο πρόεδρος θα πρέπει να απαντήσει σε ένα βασικό δίλημμα: αν θέλει έναν ΣΥΡΙΖΑ δυνατό, που θα διεκδικήσει με αξιώσεις τη διακυβέρνηση, ή αν θέλει έναν ΣΥΡΙΖΑ που συρρικνώνεται, απαξιώνεται και είναι ουραγός των πολιτικών εξελίξεων, υπογράμμισε.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής κατήγγειλε ότι η αποπομπή Φάμελλου ήταν μία «συνειδητή επιλογή» διχασμού της κοινοβουλευτικής ομάδας έγινε για να επηρεαστούν οι συσχετισμοί στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, και να «καλοπιάσει» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον Παύλο Πολάκη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Υπό κατάρρευση ο τεχνολογικός τομέας και οι start-ups του Ισραήλ λόγω πολέμου

11 νεκροί από ισραηλινό χτύπημα σε σχολείο της Γάζας

Στις 18-21 Σεπτεμβρίου το 50ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στο Πάρκο Τρίτση

Συρία: Ποιος είναι ο εκλεκτός του Άσαντ για τον σχηματικό νέας κυβέρνησης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα