ΑΘΗΝΑ
12:40
|
15.07.2026
Τα σοβαρά προβλήματα στον Δήμο Ιάσμου προκλήθηκαν από την καταρρακτώδη βροχή.
Δήμος Ιάσμου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η καταρρακτώδης βροχή που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα σε περιοχές του Δήμου Ιάσμου στη Ροδόπη προκάλεσε σοβαρά προβλήματα καθώς πλημμύρισαν σπίτια και χρειάστηκαν να απεγκλωβιστούν δύο άτομα από πλημμυρισμένα υπόγεια.

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Κωνσταντίνος Χουβαρδάς μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε πως έπεσαν πάνω από 90 χιλιοστά βροχής και πως λόγω της πυρκαγιάς πέρσι στο Παπίκιο Όρος μειώθηκε η φέρουσα ικανότητα των ρεμάτων.

Ως αποτέλεσμα, το επαρχιακό οδικό δίκτυο πλημμύρισε με νερά και φερτά υλικά, στο ύψος του Πολύανθου, του Ιάσμου και του Κοπτερού.

Λεωφορείο εγκλωβίστηκε στον Πολύανθο και κατάφερε να φύγει όταν άνοιξε ο δρόμος.

Επιπλέον, από τις 5.00 το απόγευμα κλειστά παραμένουν τμήματα της παλαιάς εθνικής οδού Κομοτηνής- Ξάνθης.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε επίσης έξι κλήσεις για άντληση υδάτων από αυλές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα