ΑΘΗΝΑ
10:21
|
23.09.2024
«Να κάνουμε τα πάντα για να μην κερδίσει ξανά ο Κασσελάκης», ζήτησε η κ. Γεροβασίλη, χωρίς να δεσμευτεί ότι θα μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε μεγάλη ανοχή στον κ. Κασσελάκη», τόνισε η κ. Γεροβασίλη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την απόφασή της να μην είναι υποψήφια στην εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, επισημοποίησε σήμερα το πρωί η Όλγα Γεροβασίλη, από τον αέρα της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε μεγάλη ανοχή στον κ. Κασσελάκη. Σας θυμίζω ότι ήμουν η πρώτη που έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου στο συνέδριο του Φεβρουαρίου και δεν το έκανα για να μπω σε μάχη προσώπων, ηγεσίας ή καρέκλας, αλλά γιατί στα αλήθεια πίστευα ότι έπρεπε να δώσω ένα μήνυμα, ότι “δεν πάει άλλο”, διότι εγώ το πίστευα. Ότι κατέρρεε ο ΣΥΡΙΖΑ, φθειρόταν ο ΣΥΡΙΖΑ, έφευγε από τις αξίες του και απ’ τις πολιτικές του γραμμές, και γινόταν κάτι άλλο», τόνισε η κ. Γεροβασίλη.

«Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να κάνουμε τα πάνα ώστε να μην κερδίσει ο κ. Κασσελάκης, εγώ θα συστρατευτώ σ’ αυτό», υπογράμμισε η κ. Γεροβασίλη, χωρίς να ανοίξει τα χαρτιά της για το τι θα κάνει στην περίπτωση που ο Στέφανος Κασσελάκης επανεκλεγεί, σχολιάζοντας πως «είναι μία συζήτηση την οποία θα κάνουμε τότε».

«Θέλουμε να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ μία εναλλακτική για τη χώρα. Απευθύνεται από το δημοκρατικό Κέντρο έως την Αριστερά», τόνισε η κ. Γεροβασίλη η οποία πρόσθεσε ότι συνομιλεί ακόμα με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ υπογράμμισε πως θα ήθελε να τον δει επικεφαλής μιας μεγάλης κεντροαριστερής παράταξης, στην οποία -όπως είπε- θα μπορούσε να βρίσκεται και το ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ για τη διαγραφή του Μάριου Σαλμά

Γερμανία: Οριακή νίκη για το SPD στις εκλογές στο Βρανδεμβούργο

Το Ισραήλ μεταξύ σφύρας και άκμονος

Βαγγέλης Τσεκούρας, 1953-2024

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα