ΑΘΗΝΑ
04:49
|
04.06.2026
Ένας 29χρονος από το Μπαγκλαντές εντοπίστηκε νεκρός στο κρατητήριο του Α.Τ. Ομονοίας. Ανακοίνωση για την υπόθεση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.
Νεκρός εντοπίστηκε 29χρονος στο ΑΤ Ομόνοιας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί 1η Οκτωβρίου μέσα στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας ένας 29χρονος άνδρας από το Μπαγκλαντές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 29χρονος φέρεται να απαγχονίστηκε χρησιμοποιώντας τα ρούχα του. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ίδιο χώρο βρίσκονταν άλλοι έντεκα κρατούμενοι.

Ο νεαρός άνδρας είχε συλληφθεί χθες το βράδυ για φθορές σε περιπολικό.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη αποκαλύφθηκε από την Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) η υπόθεση του 37χρονου Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ από το Πακιστάν, ο οποίος «βρέθηκε» νεκρός υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες μέσα στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα, ενώ είχε μεταχθεί μέσα σε διάστημα εννέα ήμερων, από πέντε αστυνομικά τμήματα.

Στο μεταξύ ανακοίνωση για την υπόθεση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνοντας ότι έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας ενώ κλήθηκαν στο σημείο ιατροδικαστής αλλά και συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Πρωινές ώρες σήμερα, στον χώρο των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας απαγχονισμένος αλλοδαπός κρατούμενος. Ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί το προηγούμενο βράδυ (30-09-2024) για πρόκληση φθορών σε περιπολικό όχημα.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και σχηματίζεται δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ στον χώρο έχουν κληθεί ιατροδικαστής και συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Σημειώνεται, ότι ο ανωτέρω αλλοδαπός βρισκόταν στον χώρο των κρατητηρίων μαζί με ακόμα 11 κρατούμενους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Θάλασσας στον Πειραιά ως τις 14 Ιουνίου 2026

Παραλίγο τραγωδία στη Ναύπακτο από ηλικιωμένο οδηγό ΙΧ

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τις Νταντάδες της Γειτονιάς

Απολογίες για τη διαρροή δεδομένων αποδήμων: Κανείς δεν ήξερε, δεν είδε, δεν κατάλαβε…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα