ΑΘΗΝΑ
10:52
|
04.06.2026
Συναγερμός λόγω διαρροής υγραερίου από πρατήριο υγρών καυσίμων στον οικισμό Διψέλιζα Κερατέας. Αποφασίστηκε η προληπτική εκκένωση του οικισμού Ρουμούντι.
Διαρροή υγραερίου από πρατήριο υγρών καυσίμων στην Κερατέα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αποκαταστάθηκε η διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Λαυρίου, από το ύψος της λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου έως το ύψος της λεωφόρου Πλάκας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω διαρροής υγραερίου από πρατήριο υγρών καυσίμων στον οικισμό Διψέλιζα Κερατέας. Νωρίτερα, αποφασίστηκε η προληπτική εκκένωση του οικισμού Ρουμούντι Κερατέας (προς Λαύριο).

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία στη λεωφόρο Λαυρίου. Πλέον διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφορείο Λαύριου καθώς πριν από λίγο δόθηκε στη κυκλοφορία και το ρεύμα προς Αθήνα, ενώ νωρίτερα είχε δοθεί και το ρεύμα προς Λαύριο.

Στο σημείο της διαρροής έσπευσαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, που πραγματοποίησαν διαβροχή για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, νωρίτερα το πρωί, βυτιοφόρο εταιρείας προχώρησε σε γέμισμα των δεξαμενών του πρατηρίου με υγραέριο αλλά λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε η διαρροή και έτσι ειδοποιήθηκαν άμεσα οι Αρχές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σε Αγρίνιο και Κοζάνη-14 συνολικά οι συλλήψεις

«6ος Αγώνας RUN BIKE CARE 2026» την Κυριακή 7 Ιουνίου-Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν

Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά-Νεκρός ο οδηγός (upd)

Με τις ζέστες επέστρεψε… η καφέ βλέννα μαζί με τη δυσοσμία της στα νερά του Θερμαϊκού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα