ΑΘΗΝΑ
23:32
|
24.06.2026
Η φωτιά στη Τζίθρα Λέσβου προκάλεσε την άμεση αντίδραση τοπικών πυροσβεστικών δυνάμεων.
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση της Τζίθρας Λέσβου εκδηλώθηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα προκαλώντας συναγερμό στις τοπικές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επί τόπου κλήθηκαν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και εθελοντές του νησιού.

Στο ίδιο σημείο είχαμε φωτιά και πριν από λίγες μέρες και κάθε χρόνο τρέχουμε να σβήνουμε φωτιές την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Οι κλιματικές συνθήκες έχουν αλλάξει, δεν έχει βρέξει καθόλου, όλοι οφείλουν να βοηθήσουν», δήλωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ανδρέας Αξής.

Ανδρέας Αξής
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε ύφεση η φωτιά στο παλιό ξενοδοχείο ΠΑΛΛΑΣ στο Λουτράκι

Αναζητούν τον 17χρονο Κωνσταντίνο Δ. που εξαφανίστηκε στη Νίκαια

Νεκρά εκατοντάδες χιλιάδες πτηνά στη Γαλλία λόγω καύσωνα

Τερματίζεται η απεργία πείνας του Αριστοτέλη Χαντζή και της Suzon Doppagnea για τα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα