ΑΘΗΝΑ
18:28
|
04.10.2024
Ο κ. Κασσελάκης επισκέφτηκε τις καμένες περιοχές του Ξυλοκάστρου, αλλά ο βουλευτής Κορινθίας με το ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ψυχογιός, το έμαθε από τα ΜΜΕ!
Στέφανος Κασσελάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ως «ινκόγκνιτο» πραγματοποιήθηκε σήμερα (4/10) η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στις καμένες εκτάσεις του Ξυλοκάστρου, που επλήγησαν από τις φωτιές τις περασμένες μέρες. Βέβαια, «ινκόγκνιτο» επίσκεψη για κάποιους από τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι για όλους!

Γιατί, μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να πραγματοποίησε αυτοψία στις καμένες περιοχές του Ξυλοκάστρου και να συναντήθηκε με κατοίκους που κινδύνεψαν να χάσουν τα σπίτια τους, αλλά ο βουλευτής Κορινθίας με το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Ψυχογιός, από ότι φαίνεται και όπως ομολόγησε ο ίδιος, από τα τοπικά ΜΜΕ πληροφορήθηκε για την επίσκεψη του (πλέον) υποψήφιου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία.

H ανάρτηση του Γιώργου Ψυχογιού όταν έμαθε για την επίσκεψη στην Κορινθία του κ. Κασσελάκη:

Να είσαι από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο της φωτιάς δίπλα στους ανθρώπους που επιχειρούν και τους κατοίκους, να έχεις κάνει απανωτές παρεμβάσεις μέσα κι έξω από τη Βουλή και να έχεις αναδείξει σε τοπικά και κεντρικά ΜΜΕ την καταστροφή στη Δυτική Κορινθία, τις ευθύνες και την απαίτηση αποκατάστασης, να είσαι στη Βουλή για Επίκαιρη Ερώτηση για το πολύ σημαντικό ζήτημα του Προαστιακού Λουτρακίου και να μαθαίνεις ότι ο Στ. Κασσελάκης είναι στην περιοχή του Ξυλοκάστρου.

Χωρίς καμία ενημέρωσή μου-έστω τυπική για να έχει εικόνα για την κατάσταση-καμία ειδοποίηση με τον θεσμικό μου ρόλο, καμία ενημέρωση στους τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και των οργάνων του κόμματος στο Νομό.

Για χρόνια έχω προασπίσει και λειτουργήσει με κορυφαίο γνώμονα την συλλογικότητα και τη ενότητα, που είναι βασικές αρχές και αξίες του χώρου μας.

Κι επειδή το κόμμα μας – που έχω υπηρετήσει για 25 χρόνια, πολύ πριν και χωρίς καμία επιδίωξη για αξιώματα (!) – βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή, δεν θα πω τίποτα παραπάνω για να το προστατέψω.

Αφήνω αυτή την πρακτική του Στ. Κασσελάκη στην κρίση του κόσμου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας και της κορινθιακής κοινωνίας, που με γνωρίζουν πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια…

Και θα μου πείτε τώρα: «Πού είναι η ανάρτηση του κ. Ψυχογιού;» και θα σας απαντήσω με την παρακάτω εικόνα-στιγμιότυπο από τον προσωπικό λογαριασμό του βουλευτή Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Ωστόσο, σύμφωνα με τα γεγονότα και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέχεια της επίσκεψής του στο Ξυλόκαστρο συναντήθηκε με πολίτες, αλλά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (μερικά, μην παρασύρεστε), οι οποίοι του εξέφρασαν τη στήριξή τους. Επιπλέον, μετά την επίσκεψή του στο Ξυλόκαστρο βρέθηκε και στο Λουτράκι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη, όπου ενημερώθηκε για θέματα του Δήμου.

Να θυμίσουμε κάπου εδώ, ότι ο βουλευτής Κορινθίας με το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Ψυχογιός, δεν βρίσκεται στην «ομπρέλα»-παρέα, όπως θέλετε πείτε το, υποστήριξης για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Στέφανο Κασσελάκη, όπως το έχει κάνει γνωστό και ο ίδιος μέσα από τα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Και όλα αυτά, λίγες μέρες πριν τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Και όλα αυτά, όταν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως πέμπτο κόμμα.

Και όλα αυτά, λίγες μέρες πριν τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, με τους «εκεί» υποψηφίους για την προεδρία του κόμματος να «σφάζονται με το γάντι».

Και όλα αυτά, που, τελικώς, ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι έχει χαθεί η μπάλα για το ΣΥΡΙΖΑ και για τους μεν και για τους δε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αλλαγές στη στρατιωτική θητεία σχεδιάζει ο Νίκος Δένδιας

Φονική επίθεση ιρακινής πολιτοφυλακής στα κατεχόμενα του Γκολάν

Δεκάδες χιλιάδες οι ξένοι μισθοφόροι που πολεμούν στη Ρωσία

Ανήλικη παραβατικότητα και ηθικός πανικός (Μέρος 2ο)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα