ΑΘΗΝΑ
19:37
|
08.10.2024
Η Όλγα Γεροβασίλη ζήτησε (ξανά...) τη διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη από το κόμμα με αφορμή το εξώδικο που έστειλε στον ΣΥΡΙΖΑ ο τελευταίος.
Κασσελάκης και Γεροβασίλη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον «εξοστρακισμό» του Στέφανου Κασσελάκη από την διαδικασία εκλογής νέας ηγεσίας στο κόμμα πασχίζει να πετύχει με κάθε αφορμή η Όλγα Γεροβασίλη.

Η Γεροβασίλη ζήτησε σήμερα ξανά τη διαγραφή του Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή το εξώδικο που έστειλε νωρίτερα ο τέως πρόεδρος του κόμματος, σήμερα έπειτα από την διαρροή προσωπικών τού περιουσιακών στοιχείων μέσω «διαρροής» στον Τύπο της δήλωσης «Πόθεν ‘Εσχες» που είχε υποβληθεί στην Ράνια Σβίγκου στο φάκελο για την υποψηφιότητά του.

Κατά πληροφορίες από τη συνεχιζόμενη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η Γεροβασίλη ζήτησε την έκτακτη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα, υποστηρίζοντας πως η μόνη απάντηση στην αποστολή εξώδικου στο κόμμα από τον Στέφανο Κασσελάκη είναι η διαγραφή του.

Αντίθετος με την πρόταση αυτή εμφανίστηκε ο Παύλος Πολάκης που αποχώρησε από την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας διαφωνώντας ριζικά στην πρόταση για διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη.
Αντίθετα, ζήτησε τη δημοσιοποίηση και του δικού του πόθεν έσχες ώστε να δοθεί η ευκαιρία στον Στέφανο Κασσελάκη να αποσύρει άμεσα το εξώδικο στο κόμμα.

Νωρίτερα σήμερα, η Θεοδώρα Τζάκρη ζήτησε την παραίτηση της γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ράνιας Σβίγκου θεωρώντας πως η τελευταία δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση της γιατί δεν προστάτευσε τα προσωπικά δεδομένα του τέως προέδρου καθώς η ίδια της έδωσε σφραγισμένο το χάρτινο φάκελο του Στ. Κασσελάκη με το πόθεν έσχες και όχι σε ηλεκτρονική μορφή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Μπάμπης Αγρολάμπος

Χαλκιδική: Εντοπίστηκαν αυξημένες ποσότητες αρσενικού σε δίκτυο ύδρευσης

Συναγερμός στις ΗΠΑ ενόψει του ισχυρού τυφώνα Milton

Φωτιά σε κτίριο στη Νίκαια κοντά στο Κρατικό Νοσοκομείο «Αγ. Παντελεήμων»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα