ΑΘΗΝΑ
21:22
|
25.07.2026
Ένας 53χρόνος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του 11ου Αγώνα Ρεματιάς που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας 53χρόνος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του 11ου Αγώνα Ρεματιάς που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, ανάρτησε ο δήμος Χαλανδρίου, που εξέφρασε τη βαθιά του οδύνη για τον αιφνίδιο θάνατο του αθλητή.

«Πιστοποιημένοι νοσηλευτές και εργαζόμενοι έκαναν ΚΑΡΠΑ χρησιμοποιώντας και απινιδωτή μέχρι την έλευση του ΕΚΑΒ χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα», σημειώνεται στην ίδια ανάρτηση του δήμου.

Σύμφωνα με τον δήμο Χαλανδρίου, ο αθλητής μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η ανακοίνωση του δήμου Χαλανδρίου

«Ο Δήμος Χαλανδρίου εκφραζει βαθιά οδυνη για τον αιφνίδιο θανατο 53χρονου αθλητή κατά τη διάρκεια του 11ου Αγώνα Ρεματιάς.

Πιστοποιημένοι νοσηλευτές και εργαζόμενοι έκαναν ΚΑΡΠΑ χρησιμοποιώντας και απινιδωτή μέχρι την έλευση του ΕΚΑΒ χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα. Ο αθλητής μεταφερθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ζητούμε συγγνώμη για τη διακοπή του αγώνα από τους εκατοντάδες αθλητές που περίμεναν για την διαδρομή των 5 και του 1χλμ., ωστόσο νομίζουμε ότι η γιορτή αυτή του αθλητισμου χάνει το νόημα της μετά από τέτοιο γεγονός.

Ο Δήμος Χαλανδρίου και η δ/νση Αθλητισμού εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα