ΑΘΗΝΑ
14:51
|
26.06.2026
Με 18 άτομα στο εδώλιο ξεκίνησε η δεύτερη δίκη για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμών της 12χρονης από τον Κολωνό.
Η δίκη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, αλλά η παρουσία αλληλέγγυων έξω από το κτίριο είναι σημαντική.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με 18 άτομα στο εδώλιο ξεκίνησε σήμερα, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, η δεύτερη δίκη για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμών της 12χρονης από τον Κολωνό.

Με σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως, της υποστήριξης της κατηγορίας και της υπεράσπισης, η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, αλλά η παρουσία αλληλέγγυων έξω από το κτίριο είναι σημαντική.

Οι κατηγορούμενοι, δέκα από τους οποίους παραμένουν προφυλακισμένοι, βρίσκονται αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής και πορνογραφία ανηλίκων.

Τους 18 -ανάμεσά τους και ένας 84χρονος που ισχυρίζεται ότι το παιδί τον παρέσυρε– έχει υποδείξει το 12χρονο κορίτσι ως κακοποιητές της και «πελάτες» του καταδικασμένου σε ισόβια κάθειρξη Ηλία Μίχου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ απορρίπτει τις απευθείας συνομιλίες με το Ισραήλ

UNICEF: Πάνω από 260 Παλαιστίνια παιδιά σκοτώθηκαν στη Γάζα από την έναρξη της εκεχειρίας

Έκκληση του ιδιοκτήτη του εμβληματικού καφενείου «Μουριά» στα Εξάρχεια ώστε να κριθεί διατηρητέο

Αποσυνδέονται τα δημοτικά τέλη από το ρεύμα-Απευθείας εισπράξεις από τους δήμους

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα