ΑΘΗΝΑ
20:53
|
03.07.2026
Οι πτήσεις αμερικανικών εταιριών στην Αϊτή σταματούν μετά τα πυρά που δέχθηκαν δύο αεροπλάνα από ένοπλες συμμορίες στο Πορτ_Ο_Πρενς.
Αϊτή
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απαγορεύει για 30 ημέρες τις πτήσεις προς την Αϊτή σε όλες τις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ μετά τα πυρά που δέχθηκε νωρίτερα σήμερα δεύτερο αεροσκάφος της εταιρίας JetBlue.

Η εντολή της FAA απαγορεύει για 30 ημέρες κάθε δραστηριότητα αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας στην Αϊτή και στον εναέριο χώρο της, σε ύψος μικρότερο των 10.000 ποδιών.

Τη Δευτέρα, αεροσκάφος της Spirit Airlines που κατευθυνόταν στο διεθνές αεροδρόμιο του Πορτ-Ο-Πρενς χτυπήθηκε από σφαίρες, με αποτέλεσμα ο πιλότος να αλλάξει πορεία και να το προσγειώσει στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Επιστρέφοντας στη Νέα Υόρκη έγινε γνωστό πως αεροσκάφος της JetBlue Airways που αναχώρησε από το Πορτ-ο-Πρενς είχε επίσης δεχθεί πυρά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα