ΑΘΗΝΑ
19:15
|
10.06.2026
Έκκληση του φορέα προς τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα προϊόντα της «ROYAL SUGAR» να μην τα καταναλώσουν.
ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται παρτίδες λευκής και καστανής ζάχαρης από την αγορά
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ζάχαρη λευκή κρυσταλλική και ζάχαρη καστανή από ζαχαροκάλαμο με ξένα σώματα, ανακαλεί άμεσα από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών επιβεβαίωσε την ύπαρξη ξένων σωμάτων (λευκών, πλαστικών, πολύ μικρού μεγέθους) σε προϊόντα (1) ζάχαρη λευκή κρυσταλλική και (2) ζάχαρη καστανή από ζαχαροκάλαμο, με την εμπορική επωνυμία «ROYAL SUGAR», σε χάρτινες συσκευασίες 1 Kg.

Ο ΕΦΕΤ εισηγήθηκε την άμεση ανάκληση των ακόλουθων παρτίδων των εν λόγω προϊόντων: 1) Προϊόν ζάχαρη κρυσταλλική λευκή, με ημερομηνίες συσκευασίας 19-08-2024, 26-08- 2024, 27-08-2024, 31-08-2024 και 2) Προϊόν ζάχαρη καστανή από ζαχαροκάλαμο, με ημερομηνίες συσκευασίας 30-08- 2024, 03-09-2024, 03-10-2024 και 23-10-2024.

Σημειώνεται ότι οι σχετικοί έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο φορέας καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χανιά: Βυθίζεται το «Φολέγανδρος» του Πολεμικού Ναυτικού για να γίνει καταδυτικό πάρκο

Στις 15 Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα για το νέο «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»

Ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ εκτοξεύτηκε στο 4,2%, το υψηλότερο επίπεδο τριετίας

Προκάλεσε αντιδράσεις η απόφαση της Γκουίνεθ Πάλτροου να γίνει το «πρόσωπο» της real estate ανάπτυξης του Ισραήλ  

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα