ΑΘΗΝΑ
22:48
|
24.06.2026
Ο έφηβος μαθητής τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι προσπαθώντας να κάνει την πρόκληση Superman που είδε στο TikΤok.
Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία με C-27 μεταφέρεται από τη Ρόδο ένας 13χρονος μαθητής που τραυματίστηκε νωρίτερα σήμερα σοβαρά στη διάρκεια σχολικού διαλείμματος όταν αποπειράθηκε να πραγματοποιήσει την πρόκληση «Superman Challenge» που είδε στο TikTok.

Το αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Γυμνάσιο Καλυθίων στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου που δεν διαθέτει επαρκές ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εδώ και χρόνια. Εισήχθη αμέσως σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ώσπου σύντομα κρίθηκε απαραίτητη η αερομεταφορά του σε παιδιατρικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Τι είναι η πρόκληση Superman»

Στην «πρόκληση Superman» οι έφηβοι μιμούνται τη χαρακτηριστική στάση του Superman, τεντώνοντας το ένα χέρι μπροστά, και ρίχνονται προς τα εμπρός με την προσδοκία ότι οι φίλοι τους θα τους πιάσουν. Εάν δεν τους πιάσουν μπορεί να τραυματιστούν σοβαρά, όπως συνέβη με τον 13χρονο στη Ρόδο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε ύφεση η φωτιά στο παλιό ξενοδοχείο ΠΑΛΛΑΣ στο Λουτράκι

Αναζητούν τον 17χρονο Κωνσταντίνο Δ. που εξαφανίστηκε στη Νίκαια

Νεκρά εκατοντάδες χιλιάδες πτηνά στη Γαλλία λόγω καύσωνα

Τερματίζεται η απεργία πείνας του Αριστοτέλη Χαντζή και της Suzon Doppagnea για τα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα