ΑΘΗΝΑ
08:00
|
25.06.2026
Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, προκάλεσε  δημοσίευμα για τον εφιάλτη που έζησε ένας 17χρονος μαθητής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, Νίκου Νικολάου, προκάλεσε  δημοσίευμα για τον εφιάλτη που έζησε ένας 17χρονος μαθητής από την Πάτρα στην πενθήμερη σχολική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το tempo24.news, ο εισαγγελικός λειτουργός έδωσε παραγγελία με τη μορφή του κατεπείγοντος προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αχαΐας, προκειμένου να διερευνηθούν τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα για τέλεση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων ποινικών αδικημάτων.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ομάδα μαθητών κατά τη διάρκεια εκδρομής ανάγκασε συμμαθητή τους να να πιει ποτό στο οποίο είχαν νωρίτερα ουρήσει, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας από τους δράστες φέρεται να εκσπερμάτισε μέσα στο ποτήρι. Ένας ακόμη από την παρέα ξυλοκόπησε αργότερα τον 17χρονο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πλευρά του σχολείου δεν έχει γίνει καμιά ενέργεια για τον εντοπισμό και την τιμωρία των δραστών, ενώ η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευγενία Πιερρή γνωστοποίησε πως ήδη έχει διαταχθεί έρευνα προκειμένου να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σήμερα τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2026

Θεσσαλονίκη: «Δώσε Ελπίδα-Γίνε Δότης Μυελού των Οστών»

Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για σήμερα Πέμπτη 25 Ιουνίου

Ο καιρός σήμερα: Ζέστη και μελτέμια-Πού θα βρέξει

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα