Τα κάλαντα των Χριστουγέννων από το πλήρωμα της φρεγάτας «Ψαρά» που περιπολεί στο Αιγαίο, άκουσε σήμερα το πρωί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.
Ο κ. Δένδιας έφτασε στη φρεγάτα, χθες Δευτέρα, συνοδευόμενος από αρχηγό ΓΕΕΘΑ Δημήτριο Χούπη, τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Δημήτριο – Ελευθέριο Κατάρα και τον αρχηγό Στόλου αντιναύαρχο Πολυχρόνη Κουλούρη, και διανυκτέρευσε στο πλοίο.
Τα κάλαντα των Χριστουγέννων εν πλω, στο Αιγαίο Πέλαγος, από μέλη του πληρώματος της Φρεγάτας «Ψαρά». Χρόνια πολλά στις Ένοπλες Δυνάμεις, χρόνια πολλά σε όλες και όλους. Καλά Χριστούγεννα! pic.twitter.com/sEPSRSsJqg
— Nikos Dendias (@NikosDendias) December 24, 2024
«Ήρθα με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Χούπη και τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Κατάρα, για να μείνουμε ένα βράδυ με το πλοίο που έχει υπηρεσία και να σας ευχηθούμε “χρόνια πολλά”. Στην καθεμιά, στον καθένα από εσάς και στις οικογένειές σας, από τις οποίες φέτος τα Χριστούγεννα θα είστε μακριά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
«Πέρα από τις ευχές για τις μέρες των εορτών, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υπηρεσία σας στην πατρίδα. Για τον εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο λειτουργήσατε στην επιχείρηση “Ασπίδες” στην Ερυθρά Θάλασσα και να σας διαβεβαιώσω αυτό που ήδη ξέρετε. Ότι είσαστε οι πάροχοι της ασφάλειας για την καθεμιά Ελληνίδα και για τον κάθε Έλληνα», υπογράμμισε.
Ήρθα με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δ. Χούπη και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Δ.Ε. Κατάρα, για να μείνουμε ένα βράδυ στο πλοίο που έχει υπηρεσία και να σας ευχηθούμε «χρόνια πολλά». Στην καθεμιά, στον καθένα από εσάς και στις οικογένειές σας, από τις οποίες φέτος τα Χριστούγεννα θα… pic.twitter.com/oNsNJnvwPp
— Nikos Dendias (@NikosDendias) December 23, 2024
«Η ελληνική κοινωνία είναι περήφανη για σας. Φαίνεται σε κάθε μέτρηση. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι εξαιρετικά ψηλά στην εκτίμηση του ελληνικού λαού. Σας ευχαριστώ λοιπόν από καρδιάς για τις υπηρεσίες σας στην πατρίδα. Και πάλι χρόνια πολλά και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος», κατέληξε ο κ. Δένδιας.
