ΑΘΗΝΑ
17:52
|
13.07.2026
«Μια ακόμη χειμερινή βροχόπτωση ήταν αρκετή για να “φρακάρει” τους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Μια ακόμη χειμερινή βροχόπτωση ήταν αρκετή για να “φρακάρει” τους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου και να εγκλωβίσει τους οδηγούς σε μια απίστευτη ταλαιπωρία», τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, σχολιάζοντας τα προβλήματα που προκλήθηκαν σήμερα στην Αθήνα από τη βροχή που πέφτει από το πρωί.

Το γεγονός, τονίζει το ΚΚΕ, αποδεικνύει «ότι τα μεγάλα λόγια της κυβέρνησης για “στροφή στην καθημερινότητα”, εν προκειμένω σημαίνουν πλημμυρισμένους δρόμους, ταλαιπωρημένους οδηγούς και μεγάλο κίνδυνο ατυχημάτων, σαν αποτέλεσμα των ανύπαρκτων υποδομών και της άθλιας κατάστασης στις δημόσιες συγκοινωνίες, που λειτουργεί αποτρεπτικά για τη χρήση τους, ειδικά μια τέτοια μέρα».

«Αυτό που απαιτείται είναι σύγχρονες υποδομές και συντήρηση των οδικών δικτύων με κριτήριο τις ανάγκες του λαού της πόλης και κυρίως ασφαλείς, σύγχρονες, συχνές και αποκλειστικά δημόσιες συγκοινωνίες», καταλήγει το ΚΚΕ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα