ΑΘΗΝΑ
00:02
|
18.07.2026
Διασωληνωμένος αλλά αιμοδυναμικά σταθερός αναφέρεται πως παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος.
Σύμφωνα το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος παραμένει διασωληνωμένος αλλά αιμοδυναμικά σταθερός στη ΜΕΘ, μετά το χειρουργείο στο οποίο επιβλήθηκε τρεις μέρες πριν
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σύμφωνα το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος παραμένει διασωληνωμένος αλλά αιμοδυναμικά σταθερός στη ΜΕΘ, όπου εισήχθη την περασμένη Παρασκευή, το απόγευμα της οποίας υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση αιμορραγίας.

Χθες, Κυριακή, τον Ευαγγελισμό επισκέφθηκε η αντιπρόεδρος της αλβανικής κυβέρνησης, Μπελίντα Μπαλούκου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 95χρονος ιεράρχης είχε γαστρορραγία, την οποία οι γιατροί, από την πρώτη στιγμή που εισήχθη στον Ευαγγελισμό, προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν. Υπενθυμίζεται ότι ο Μακαριώτατος κ.κ. Αναστάσιος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό από την Παρασκευή (3/1), όταν μεταφέρθηκε εκτάκτως στην Αθήνα από τα Τίρανα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας. Από τις 30 Δεκεμβρίου νοσηλευόταν σε κλινική των Τιράνων.

Διαβάστε ακόμα:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα