ΑΘΗΝΑ
00:10
|
25.06.2026
Νέα κυβερνοεπίθεση, η δεύτερη μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, στο Εθνικό Δίκτυο Δημόσιας Διοίκησης «ΣΥΖΕΥΞΙΣ».
Λόγω της χθεσινής κυβερνοεπίθεσης, παρουσιάστηκαν προβλήματα σε εφαρμογές του gov.gr.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα κυβερνοεπίθεση, η δεύτερη μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, το πρωί στο Εθνικό Δίκτυο Δημόσιας Διοίκησης «ΣΥΖΕΥΞΙΣ».

Τα προβλήματα αντιμετωπίζονται και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια προκειμένου να επανέλθει το συντομότερο δυνατό το σύνολο του δικτύου, αναφέρουν οι αρμόδιες αρχές, κάνοντας λόγο για επίθεση άρνησης υπηρεσιών (DoS).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Λόγω εκτεταμένης denial-of-service (DoS) επίθεσης από το εξωτερικό σε όλο το δίκτυο του δημόσιου τομέα ΣΥΖΕΥΞΙΣ, παρουσιάζονται προβλήματα στην ταχύτητα απόκρισης ορισμένων εφαρμογών του gov.gr.

Τα προβλήματα αντιμετωπίζονται και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια προκειμένου να επανέλθει το συντομότερο δυνατό σε πλήρως αποδοτική λειτουργία το σύνολο του δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ».

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της χθεσινής κυβερνοεπίθεσης, παρουσιάστηκαν προβλήματα σε εφαρμογές του gov.gr.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε ύφεση η φωτιά στο παλιό ξενοδοχείο ΠΑΛΛΑΣ στο Λουτράκι

Αναζητούν τον 17χρονο Κωνσταντίνο Δ. που εξαφανίστηκε στη Νίκαια

Νεκρά εκατοντάδες χιλιάδες πτηνά στη Γαλλία λόγω καύσωνα

Τερματίζεται η απεργία πείνας του Αριστοτέλη Χαντζή και της Suzon Doppagnea για τα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα