Σοκ προκαλεί η άγρια συμπλοκή με κατσαβίδια που σημειώθηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα σε κεντρικό δρόμο του Δήμου Μεταμόρφωσης Αττικής μεταξύ ανηλίκων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατά τον καβγά που σημειώθηκε μεταξύ τριών νεαρών 17 και 19 ετών αλβανικής καταγωγής τραυματίστηκε με κατσαβίδι σοβαρά στην κοιλιακή χώρα (αλλά ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου) ένας 19χρονος. Οι άλλοι δύο, ηλικίας 17 και 19 ετών, τραυματίστηκαν ελαφρύτερα.

Ο άγριος καβγάς των τριών νεαρών σημειώθηκε μετά τις 15.00 επί της οδού Πευκών στη Μεταμόρφωση για άγνωστη αιτία.
Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε αμέσως έσπευσε στην περιοχή και προχώρησε στην προσαγωγή εννιά ατόμων, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι ενήλικες και οι τρεις ανήλικοι.
