Σε παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα, Τρίτη στις 10:30 το πρωί, καλεί ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνάσιου Σαλαμίνας, ζητώντας να λυθούν άμεσα τα κτιριακά προβλήματα, με αφορμή το συμβάν της προηγούμενης εβδομάδας, όταν παράθυρο με διπλό τζάμι βάρους πολλών κιλών ξεκόλλησε και έπεσε, μαζί με το πλαίσιό του, πάνω σε θρανία.

Το περιστατικό, ευτυχώς, συνέβη σε ώρα που το σχολείο ήταν κλειστό, αλλά αναδεικνύει την κατάσταση που επικρατεί, όχι μόνο στο συγκεκριμένο σχολείο, αλλά συνολικά στα σχολικά κτίρια του νησιού όπως καταγγέλλει η ΕΛΜΕ Πειραιά, κάνοντας λόγο για «Τέμπη για εμάς τους πολλούς, Ωνάσεια για τους λίγους».
«Δεν μπορούμε να παίζουμε στα ζάρια τη σωματική ακεραιότητα των μαθητών/τριών μας και τη δική μας. Πηγαίνουμε γεροί το πρωί στο σχολείο και έτσι θέλουμε να γυρίζουμε στο σπίτι μας το μεσημέρι. Δεν ανεχόμαστε την απαράδεκτη κατάσταση που υπάρχει στα σχολεία μας. Να λυθούν εδώ και τώρα τα σοβαρά κτιριακά προβλήματα που υπάρχουν», τονίζει η ΕΛΜΕ.
