Για σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάννησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Χιονοπτώσεις στα Βόρεια ορεινά και από το βράδυ και στα ημιορεινά.
Click here: https://t.co/ZvexbZ19on pic.twitter.com/LiKjRqtfY2
— meteo.gr – Ο καιρός (@meteogr) February 16, 2025
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από 3 έως 12 βαθμούς, στην Ήπειρο από 4 έως 15 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 15 βαθμούς στην Πελοπόννησο από 3 έως 17 βαθμούς και στη Στερεά από 5 έως 17 βαθμούς, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 10 έως 16 βαθμούς, στο Κεντρικό και το Νότιο Αιγαίο από 11 έως 17 βαθμούς, στο Ιόνιο από 8 έως 17 βαθμούς και στην Κρήτη από 9 έως 18 βαθμούς.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα Ανατολικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ στο Βορειοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέχρι 6 μποφόρ.
🎯 ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ
— Theodoros Kolydas (@KolydasT) February 16, 2025
✅Μεγάλες θερμοκρασιακές διαφορές προβλέπονται αυτή την εβδομάδα, καθώς στη Βόρεια Βορειοδυτική Ευρώπη ο υδράργυρος θα κυμαίνεται κατά 5 με 7 βαθμούς πάνω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή – κυρίως στις Σκανδιναυικές Χώρες -… pic.twitter.com/Ua3G5bo4J9
Στην Αττική προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς.
