Νεκρή ανασύρθηκε μια γυναίκα, ηλικίας περίπου 65 ετών, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στην περιοχή της Βουλιαγμένης, μία ώρα περίπου μετά τα μεσάνυχτα.
Εκτός από την άτυχη γυναίκα, οι πυροσβέστες που έσπευσαν άμεσα στην οδό Αμάλθειας στη Βουλιαγμένη, απεγκλώβισαν από άλλους ορόφους, δύο ακόμα νεότερες γυναίκες που μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο, με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για κόρες του θύματος.
Σορός γυναίκας εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε οικία, επί της οδού Αμάλθειας, στη #Βουλιαγμένη Αττικής. Επιχειρούν 10 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 24, 2025
Προς το παρόν δεν έχουν διαπιστωθεί τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ σύμφωνα με το MEGA εξετάζεται το σενάριο η πυρκαγιά να ξέσπασε από κεριά που είχε η άτυχη γυναίκα στο δωμάτιό της.
