ΑΘΗΝΑ
03:55
|
27.06.2026
Από ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεαστούν από το μεσημέρι η δυτική και νότια Πελοπόννησος, η Αιτωλοακαρνανία και η Ήπειρος.
Προειδοποιητικό μήνυμα, μέσω του 112, για έντονα καιρικά φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έκτατο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, το οποίο αφορά κυρίως τη Δυτική Ελλάδα. Οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στα νησιά του Ιονίου θα συνεχιστούν μέχρι και τις απογευματινές ώρες, αναφέρει η ΕΜΥ. Από ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεαστούν από το μεσημέρι και μέχρι το βράδυ κατά τόπους η δυτική και νότια Πελοπόννησος, η Αιτωλοακαρνανία και η Ήπειρος.

Μετά το μεσημέρι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη (κυρίως τη δυτική και νότια), ενώ από το βράδυ θα επηρεαστούν με έντονα φαινόμενα και τα Δωδεκάνησα. Ύφεση των ισχυρών φαινομένων στις ανωτέρω περιοχές αναμένεται το πρωί της Παρασκευής (28/2).

Μήνυμα 112 στην Πάτρα κι άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας 

Προειδοποιητικό μήνυμα, μέσω του 112, έλαβαν στα κινητά τηλέφωνά τους, στις 9:45, κάτοικοι της Πάτρας και άλλων περιοχών της Δυτικής Ελλάδας. Σύμφωνα με το μήνυμα, προβλέπονται έντονα καιρικά φαινόμενα, κατά τόπους ισχυρά, στις περιοχές της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Ηλείας και των νησιών του Ιονίου, μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες.

Παράλληλα, καλούνται οι πολίτες να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Είμαι ένοχος, είπε ο Τζον Μπόλτον στους δικαστές

Αναβλήθηκε η «Παρέλαση Περηφάνειας» από την αστυνομία στο Παρίσι

Αναφορές για διαδηλώσεις κατά της Χαμάς στη Γάζα

Κλειστές για το κοινό περιοχές του Δήμου Αριστοτέλη στη Χαλκιδική

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα