ΑΘΗΝΑ
16:05
|
14.07.2026
Νεκρός εντοπίστηκε, στον Προφήτη Ηλία του Δήμου Αμφίπολης Σερρών, ο 77χρονος από τη Λυδία Καβάλας, ο οποίος αγνοούνταν από τις 27 Φεβρουαρίου.
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρός εντοπίστηκε, στον Προφήτη Ηλία του Δήμου Αμφίπολης Σερρών, ο 77χρονος από τη Λυδία Καβάλας, ο οποίος αγνοούνταν από τις 27 Φεβρουαρίου. Η σύζυγος του είχε δηλώσει στην Αστυνομία ότι είχε φύγει από το σπίτι με το αυτοκίνητο του, δεν επέστρεψε και αναζητούνταν, ενώ είχε εκδοθεί και silver alert από τη Γραμμή Ζωής.

Σήμερα το πρωί διερχόμενος είδε ένα αυτοκίνητο σε γκρεμό βάθους 20 μέτρων με έναν άνθρωπο στο εσωτερικό του. Ενημέρωσε την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής η οποία ανέσυρε τη σορό και διαπιστώθηκε ότι ανήκει στον εν λόγω  αγνοούμενο. Οι έρευνες για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα